5 Replies to “DE COMPLOTDENKER DES VADERLANDS SNAPT IETS NIET…”

 1. Je stelt hele goede vragen en er is gelukkig een heel simpel antwoord dat al die vragen beantwoord: je hebt het volkomen bij het verkeerde eind. Je zit fout. Je ideeen kloppen niet.
  Een prachtig antwoord, schitterend in al zijn eenvoud, dat desondanks alles verklaard wat jij niet kan verklaren.

 2. Door hun extreem manipulatieve en verraderlijke aard en hun biologerende/charismatische/betoverende uitstraling, alsmede het elkaar intermationaal herkennen en (als een monoliet) ‘met common collusions’ elkaar het balletje pure evil (= om de ramp voor de normale mensheid zo gruwelijk en groot mogelijk te maken!) toespelen en het krankzinnog gericht innemen van alle (sleutel)posities van macht en controle enz. enz. enz. is hun (schadelijke) invloed vele malen groter dan hun blote aantal zou doen vermoeden.

  Het is zowat als met geld/vermogen(stitels): 1% bezit 66,333% van alle vermogen.

  Dat maakt het probleem ook groter en hardnekkiger dan Stefan Molyneux hier doet voorkomen. Als die psychopaten nu allemaal postbode, pedicure of bankemployée/baliemedewerker waren…..

 3. Het is niet in aard van normale mensen, maar wel in de (door een kleine maar kritieke AFWIJKING in het instinctief substraat perverse) natuur van psychopaten om proactief gewelddadig de gehele omgeving te WILLEN vermoorden.

  En daartoe liegen ze fundamenteel (en bizar/abject overkomend voor de oplettende beschouwer), zoals ook weer in dit geval.

  Het resultaat kan nu zijn: Dresden op wereldschaal met als toegift de effecten van kernstraling.

  Dat zijn rokende puinhopen BEYOND BELIEF die ook niet meer te herstellen zijn….omdat de “overlevenden” nog slechts de doden kunnen benijden.

  En dat alleen maar, uit absolute weigering om te luisteren naar degenen die echt wat te vertellen hebben en alle aandacht te schenken aan verraderlijke psychopathische krankzinnigen van het type “Prin” Bernhard.

Geef een reactie