DE CRIMINELE ZWENDEL VAN EENVANDAAG -OP UW KOSTEN

GEEN REACTIE OP EMAILS EN TELEFOONTJES VAN BURGERS * GEEN PODIUM VOOR HET GELUID VAN DE VOLGENS ‘DESKUNDIGEN’ ZEER ‘INVLOEDRIJKE’ COMPLOTTERS * GEEN AANDACHT VOOR BOMBSHELL KLACHT TEGEN COMPLOT-WETENSCHAPPER WEGENS FRAUDE EN CORRUPTIE * TOTALE ONTKENNING VAN FEITEN EN OMSTANDIGHEDEN * IEDEREEN ROND EN IN DE SERIE BETAALD DOOR DE STAAT

[wp_ad_camp_1]
EenVandaag is dé actualiteitenrubriek op NPO 1 en NPO Radio 1. Het programma van de AVROTROS brengt, onafhankelijk, onpartijdig en zonder beïnvloeding van buitenaf, achtergronden bij het nieuws. We analyseren nieuwsontwikkelingen op een begrijpelijke manier, voor een groot en breed publiek
aldus de eigen site. Het zijn smerige leugens. Lees hier de verbijsterende beschrijving van het 9-11 item. Over het neerhalen van WTC 7 via controlled demolition: Tot op heden is er geen enkel document, geen enkele betrouwbare getuigenverklaring en geen fysiek bewijs op tafel gekomen die deze theorie ondersteunt. Je moet maar durven. Of je moet maar volledig in paniek zijn. Het weerleggen van de complottheorieen is voor de ‘kwaliteitsjournalisten’ van de MSM voorts ‘onbegonnen werk’. Te druk met vreten en zuipen op kosten van de belastingbetaler. Dus wordt de ‘aanval’ maar geopend op de ‘complotdenkers’ zelf die ‘een gevaar’ zouden vormen. Overigens voeren de ‘kwaliteitsjournalisten’ zoals Sjoerd Fennema (foto) die aanval niet zelf uit, nee, daarvoor worden mensen als Jelle van Buuren en Jan-Willem van Prooijen ingehuurd. ‘Wetenschappers’ die zich in niets onderscheiden van de ‘schedelmeters’ van Adolf Hitler die ‘wetenschappelijk’ moesten ‘aanntonen’ dat Joden en negers ‘dommer’ zijn dan Duitsers. Ook Van Buuren en Van Prooijen voeren een satanische staats-agenda uit die uiteindelijk moet gaan leiden tot het uitroeien van iedereen die weigert de lijn van de staat te volgen in compotters-concentratie-kampen. Maar we kunnen deze levensgevaarlijke waanzin nog te kop indrukken. Als we massaal protesteren bij EenVandaag tegen hun criminele berichtgeving die maar een doel dient: het uitschakelen van de tegenstanders van de Bilderbergers (Bilderberg wordt overigens niet behandeld in de reeks ‘echte of vermeede; complotten bij EenVandaag; te gevoelig!)

4 Replies to “DE CRIMINELE ZWENDEL VAN EENVANDAAG -OP UW KOSTEN”

 1. Citaat uit blog Complot or not: bewijslast van 3 augustus:

  “Wie ooit een blik heeft geworpen op wat er alleen al over ‘building nr. 7’ op internet staat, weet dat dat onbegonnen werk is. Bovendien: de bewijslast is dan al ongemerkt terecht gekomen bij journalist die zich op het terrein van de complotdenker begeeft. Dat is ook de reden dat veel journalisten dit terrein links laten liggen. ”

  Dit is niet alleen totaal onbegrijpelijk (ook taal technisch) en volkomen onlogisch maar, en dat is nog kwalijker, ook intens stompzinnig.

 2. Er is geen weg meer terug het aantal corrupte staatsruifvreters is zo groot dat de economie er nu onder bezwijkt. De hoop van de staat is nu gevestigd op al die uitkerinngstrekkers dat ze voor het communisme gaan of als tussenstap voor het nationaal socialisme. We weten allemaal wat dat gaat betekenen voor onze toekomst.

 3. Het heeft allemaal te maken met:

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

  Niet werkelijk dan, want ze acteren uiteraard precies het tegenovergestelde: “Met mij kun je praten, mits……je argumenten maar goed en zuiver zijn”.
  Je kunt ook naar de rechter. Alleen als het voor PB BV kritiek wordt, loop je in een dergelijke psychopathocratie als USA/GB vazalstaat PB BV tegen de betonnen muur van bijv. Van Delden of inmiddels een dito volslagen gestoorde naargeestige rasgenoot/opvolger die ijskoud een (voor de leek meestal verbijsterende of zelfs tot “verward gedrag” aanleiding gevende) zgn. “bewuste juridische dwaling” uitspreekt in de geest van ‘Je moeder is in werkelijkheid je grootmoeder’ of 3 x 3 = 11.

  1. Stout dé enige doktor in de zaal … maar zó is ´t wél …als je van verbijstering open gevallen mond ze dan reuze gemakkelijk opeens dé tanden nog eens uitslaan of erger activiteit beginnen waar dutroux en hofnar ongedierten ook wel wakker om gemaakt willen worden al dan niet bijgestaan door hoofdrechercheurs of ovjs die ter kantore rechtzaal massaal aanwezig zijn

   Onze Hemel slinks vol gelopen met t laagst vindbare vuilnis en etter gespuis

Geef een reactie