DE DAGVAARDING VAN MICHA AAN PHILIPPE REMARQUE, MARCEL HULSPAS EN DE VOLKSKRANT

14 MAART, 13:30 UUR RECHTBANK AMSTERDAM: MICHA KAT TEGEN DE VOLKSKRANT EN DE CRIMINELE FAKE NEWS-PROPAGANDA-PERS, BE THERE!

HULSPAS HEEFT HET ALLEMAAL NOG ERGER GEMAAKT DOOR VORIGE WEEK TE CITEREN UIT HET WERK VAN JAN DIJKGRAAF: ‘MICHA MOET DE DWANGBUIS IN’ * HET WAS WEER HULSPAS WAARMEE HIJ -EN BIJGEVOLG DE VOLKSKRANT- AANTONEN MET EEN HETZE BEZIG TE ZIJN * DANK, MARCEL HULSPAS! * LEES HIER [dagv.volkskrant] DE DAGVAARDING * TUCHTKLACHT TEGEN CHRISTIEN WILDEMAN, DE ADVOCAAT VAN DE VOLKSKRANT, IS VERZONDEN AAN DE AMSTERDAMSE ORDE VAN ADVOCATEN * ALS WILDEMAN VERDEDIGT DAT MICHA EEN ‘PARANOIDE GEK’ IS, DOET ZE DAT DAT NAMENS DE VOLKSKRANT OF NAMENS HAAR EIGEN KANTOOR DAT DOOR MICHA IS EXPOSED ALS CRIMINELE ORGANISATIE IN DE AFFAIRE-TILL KOLLE?

3 Replies to “DE DAGVAARDING VAN MICHA AAN PHILIPPE REMARQUE, MARCEL HULSPAS EN DE VOLKSKRANT”

 1. Wetboek van Strafrecht. Artikel 93
  De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen……enz.
  ————————–
  Alleen ambteloze Prins Bernhard en zijn gevluchte schoonmoeder en hun nagelaten netwerk mogen dat bij herhaling straffeloos wel, want: ‘The law does not or should not apply to psychopaths, especially SS psychopaths’.

  Daarom hebben rechtszaken en referenda helemaal geen zin, want de ziel van de natie is inmiddels verrot, zoals vanaf 1945 te voorzien (maar niemand luisterde toen naar oplettende ambtenaren -miserabele mannetjes, ‘gullible fools’- die problemen hadden met de inmiddels van ongrondwettelijk gevlucht staatshoofd met vele tienduizenden doden op haar….ja op wat, vreemd-wonderlijk tot “Moeder van het illegale Verzet” getransformeerde Wilhelmina van O. en haar heldhaftige schoonzoon).

 2. En nu maar hopen dat de zaak voor PB BV niet kritiek genoeg is, om in hoogste instantie bij een psychopathische “rechter” als Vermeulen of Van Delden terecht te komen, die ijskoud (psychopaten zijn in de kern anti-sociaal en de wet raakt bij hen kant noch wal) een bewuste juridische dwaling uitspreken van het niveau 2 + 2 = 5…….

  “Een natie kan haar gekken en zelfs haar meest ambitieuze burgers overleven. Maar ze kan het verraad van binnen niet overleven. De verrader werkt er naartoe dat de ziel van de natie verrot. Hij besmet het politieke lichaam van een natie dusdanig, totdat deze haar weerstandsvermogen heeft verloren. Vrees niet zozeer de moordenaar. Vrees de verrader. Hij is de ware pest!

 3. “DE VOLKSKRANT HEEFT HET ALLEMAAL NOG ERGER GEMAAKT DOOR VORIGE WEEK TE CITEREN UIT HET WERK VAN JAN DIJKGRAAF: ‘MICHA MOET DE DWANGBUIS IN’”.

  Tja, dat krijg je ervan wanneer je zelf geen feitenonderzoek doet.

  Dit heeft NIET in de Volkskrant gestaan. Zoek zelf maar uit waar het dan wel stond. Succes Sukkel!

Geef een reactie