DE DOODSBEDREIGINGEN VAN DE [GROEP VAN] CHRIS KLOMP AAN MICHA: ‘IK HAD JE GISTER OM KUNNEN LEGGEN MET MIJN S&W 357 MAGNUM, MAAR IK WACHT NOG EVEN’

‘KAREL HERMAN’ IS CHIRS KLOMP OF KOMT UIT ZIJN ‘GROEP’ DIE SAMANKOMT OP SWAPICHOU * CHRIS KLOMP BEDIENT ZICH VAN VELE INTERNET-IDENTITEITEN OM MICHA TE BELASTEREN EN TE BEDREIGEN * AANGIFTE TEGEN [DE GROEP]-KLOMP VOLGT SPOEDIG * ZOWEL CHRIS KLOMP ALS ‘KAREL HERMAN’ POSTEN OP SWAPICHOU

FOTO: DE DUCATI 600 MONSTER WAAROP DE SCHUTTER ZOU ZITTEN DIE MICHA ZOU GAAN OMLEGGEN * MICHA VERVOLGD VOOR PSEUDO-‘DOODSBEDREIGINGEN’ WAARVOOR OOK NOG EENS DIRECT EXCUSES IS GEMAAKT, DE KLOMP-SQUADS ZAAIEN ONGESTRAFT DOOD EN VERDERF

From: karel herman
To: drsmkat@yahoo.com
Sent: Wednesday, January 2, 2013 4:09 PM
Subject: Finito

Dit is een belofte, hoewel jouw met beschimmelde hondendrollen gevulde schedel er wel weer een bedreiging van zullen maken. In 2013 zullen wij, vrienden van de gerechtigheid, een einde maken aan jouw psychopatengebral. Dit zal zo snel gaan, dat je er niet eens wat van zal merken. Achterom kijken heeft geen zin (daar zijn wij te snel voor) en is alleen maar gevaarlijk als je buiten loopt.
May your rotten soul burn in hell.

Beste Kat,

Ik heb goed nieuws voor je. Met 100% zekerheid kan ik je melden dat je op 19 februari niet zal hoeven te verschijnen voor de rechtbank. Alle voorbereidingen zijn afgerond; vanaf nu kan je ieder moment van de dag als een islamitische geit onverdoofd worden geslacht EN PUBLIC!!!!!!!!!!!!!!!!
Geniet van je laatste dagen, uren of wellicht op dit moment zelfs al laatste minuten.
See you in hell.

He, Micha, domme klootzak, is je gisteren die zwarte Ducati Monster 600 nog opgevallen die vlak bij je langs reed? Ik had je toen al om kunnen leggen met mijn S&W 357 Magnum, maar ik wacht nog even.
See you in hell.

karel herman
To Me
Feb 15, 2013

Hee Oetlul,
Al een beetje bang?
Op Barracuda wordt wat schamper gedaan over de combinatie Ducati Monster 600 en een S&W 357 Magnum.
Als je goed zoekt op het internet zou je kunnen ontdekken dat deze combinatie zo vreemd nog niet is.
Tip: Probeer via de zoekterm “MOSSAD” verder te komen.
Overigens hebben wij nog meerdere combinaties hoor.
Een gewone mountainbike + blaaspijp met in curare gedoopte pijltjes is ook effectief ( en geluidloos).
See you in hell.

karel herman
To Me
Feb 16, 2013

Zeg Kat, enorme lul, je hebt nu nog 48 uur de tijd om iets met mijn aanwijzing uit mijn laatste mailtje te doen,
Bijvoorbeeld om al die in volstrekte dronkenschap bij zwakzinnige vrouwen verwekte trollen die het voor je opnemen (argusoog, ene Margriet, die denkt te weten wie ik ben LOL, en niburu) duidelijk te maken dat mijn verwijzing naar de MOSSAD, je weet wel, die club die o.a.Eichman wist op te sporen, geen loze kreet is.
Neem dus deze waarschuwing ter harte en blijf achterom kijken (des te gemakkelijker kan ik je gewoon van voren te grazen nemen, desnoods op de stoep van de Rechtbank dinsdag a.s.
Slaap lekker LUL

karel herman
To Me
Mar 6, 2013

Zeg lul,

Na het teleurstellende vonnis van de Rechtbank Den Haag hebben wij hier besloten om er nu snel zelf een einde aan te maken. Het gaat ons in dit land maar om een punt, te weten de ontkenning van de Holocaust. Al die andere zaken interesseren ons niet zo. (Wie zijn dat, die Pels Rijcken en die Demmink???). Kortom, leef ieder uur alsof het je laatste is, want het zal snel gaan.

See you in hell.

From: karel herman
To: drsmkat@yahoo.com
Sent: Thursday, March 7, 2013 12:30 AM
Subject:

Geachte heer Lul (Op aanraden van een of andere randdebiel die zich Welbergen noemt),
Ik zou toch vooral niet ingaan op de suggestie van die debiel met de naam Knowtoomuch om nog eens iets te schrijven dat ook maar de schijn heeft van het ontkennen van de Holocaust.
Deze stumperd denkt echt mij te slim af te zijn.
Om hem uit de droom te helpen: In dit deel van de wereld waar veel overlevenden van die Holocaust na WOII een goed heenkomen hebben gezocht en zich daar ondanks de ring van criminele geitenneukers om dit land toch al meer dan 70 jaar prima weten staande te houden, zijn wij er dus op uit om eenieder die de Holocaust probeert te ontkennen zo spoedig mogelijk een kopje kleiner te maken.
Waar ter wereld ze zich ook bevinden, zelfs in die geitenneukers knuffelstaat aan de Noordzee waar jij en je ranzige volgertjes zich zo thuis voelen.

Verder nog dit.
Met plezier zou ik me bekend maken met mijn ware identiteit.
Echter, dan breng ik de organisatie waarvoor ik werk ernstig in gevaar en deze organisatie zal mij dan ook z.s.m. een kopje kleiner maken en een ander selecteren voor de opdracht om jou het leven uit te blazen.
Dat plezier gun ik gewoon een ander niet; dat doe ik binnenkort ZELF.

See you in hell.

karel herman
To Me
Mar 17, 2013

Zeg Klootzak,

Met je item over de onrust over het turkse jongetje ben je te ver gegaan, zeker voor wat betreft je opmerkingen over onze stamgenoot Lodewijk Asscher. Daarom hebben wij in overleg met onze contacten in Nederland, Belgie en Laos besloten dat wij niet zullen wachten tot je Hoger Beroep, maar zsm zullen toeslaan. Dit geldt nu ook voor je holmaatjes Vrijland en Brown. Over Oldenkamp, Zeevat en Vergeer moeten we nog een beslissing nemen in overleg met onze regering.

Wees overigens niet bevreesd; het zal snel en pijnloos gaan.

See you in HELL.

karel herman
To Me

Dec 31, 2013

Zeg enorme LUL,

Ik geef toe, je bent een meester in het verzinnen van complotonzin (Schweinfurt, aanslag op drukkerij in Leeuwarden, Mabel op het strand in Libie enz) en het hanteren van het woordje “BREAKING” gaat je ook erg goed af.
Maar wat nu echt breaking is, is het nieuws dat je grote vriend (geldschieter) Poot zich bereid heeft verklaard om zijn geschillen met Schiphol bij te leggen, als hij in ruil daarvoor mee mag praten over de verdere ontwikkeling van Schiphol (banenmotor is hier het trefwoord).
Over een opportunistische klootzak gesproken.
Als je een vent bent, geef je daar eens commentaar op, maar dat durf je niet, omdat met deze move van Poot de bodem onder al je gelul over Demmink, het KH, Westenberg enz. wordt weggeslagen.
Ook van der Plas en de Roestige Spijker kunnen nu wel inpakken, want het is voor ieder normaal mens al lang duidelijk, dat de zg. Turkse documenten over de reizen van Demmink in Turkije vervalsingen zijn, die met geld van Poot zijn opgesteld.

Wij blijven je voorlopig kritisch volgen vanuit onze warme omgeving, maar van ons hoef je voorlopig niets te vrezen omdat wij geloven (ander woord voor zeker weten), dat je binnenkort gewoon een kopje kleiner zal worden gemaakt door een fatsoenlijke Nederlander (groep van), die je gezeik over Demmink, Vaatstra, Anass, Rishi enz. meer dan zat zijn.

SEE YOU IN HELL

5 Replies to “DE DOODSBEDREIGINGEN VAN DE [GROEP VAN] CHRIS KLOMP AAN MICHA: ‘IK HAD JE GISTER OM KUNNEN LEGGEN MET MIJN S&W 357 MAGNUM, MAAR IK WACHT NOG EVEN’”

 1. Met kracht doorzetten
  ======================
  Met welke kracht dan?
  Als je een psychopathocratie als PB BV laat doorrotten dan is ‘Truth no defense’ en de advocatuur daarmee een fopspeen (die -zich noemend “ridders van de rechtsstaat”- een eed heeft afgelegd op de kleinzoon van een SS hoogverrader pur sang, die door hondse brutaliteit, biologerend charmant en glibberglad alles aan elkaar vast liegend zich -over lijken- onder het wettelijk vuurpeloton heeft uitgewurmd).

 2. IEMAND ANONIEM MET DE DOOD BEDREIGEN IS VEEL KWALIJKER DAN OPEREREN MET NAAM EN TOENAAM ZOALS MICHA DOET

  Mede op grond van dit argument zullen we de aangifte tegen de ‘Groep Klomp’ cq. de Klomp-squads cq. Swapichou met kracht doorzetten. Het onderstreept eens te meer de weerzinwekkende achterbaksheid en lafheid van deze staats-trollen die zich in nies onderscheiden van de Joden-jagers in de Tweede Wereldoorlog

 3. Blaffende honden bijten meestal niet.

  Veel gevaarlijker is o.h.a. waar je niets over hoort (zoals de ware gang rond “de bevrijding” van Nederland en de ‘adapted compensated’ psychopaten die in de USA/GB de onverkiesbare/onaantastbare ‘deep state’ vormen).

  Maar uiteraard is dit strafbaar in een normaal land.
  Of vazalstaat (van de USA/GB psychopaten) PB BV echter de aangifte opneemt en zo ja er echt voortvarend achterheen trekt???

  Wat denk je zelf….?

 4. Kat zou zijn site pas weer online brengen als er meer dan honderd betalende bezoekers waren. Dat aantal is bij 21 blijven steken, en omdat Kat niet even rustig kon wachten, publiceerde hij door op NRC Ombudsman en – godbeterhet – de ultieme gekkiesite Niburu. Natuurlijk stoppen lezers dan met betalen.

  Ook beloofde Kat dat hij iets ‘heel anders’ ging doen. Maar nee hoor. In arremoede heeft hij zijn site weer online gezet, en zoals gebruikelijk gaat weer alleen maar over hemzelf en zijn trollen.

  Wel zijn de stukjes over Hofstede zonder toelichting allemaal verdwenen.

Geef een reactie