DE DOOR DE STAAT BETAALDE CHRIS KLOMP IN DE AANVAL TEGEN MICHA… READ THIS!

TERWIJL ZIJN HELE WERELD INSTORT, NIEMAND ZIJN KRANT MEER WIL LEZEN WEGENS STEEDS GROVERE EN MAKKELIJKER AANTOONBARE LEUGENS, DE PEDOFIELEN IN DEN HAAG ELK VERTROUWEN VAN HET VOLK VERLIEZEN, DE ‘POPULISTEN’ OVERAL TER WERELD HET HEFT IN HANDEN NEMEN…. ZEGT CHRIS KLOMP DAT MICHA ‘GEEN ENKEL BEWIJSMIDDEL OF STEEKHOUDEND ARGUMENT’ TE BIEDEN HEEFT EN DE ‘GROOTST MOGELIJKE KOLDER’ VERKONDIGT… CHRIS, EEN PRETTIG 2017!


Chris man… mijn YouTube-kanaal doet het weer! Dat kan en mag jij als staats- en Demmink-trol niet tolereren! Zet het kanaal weer op zwart met een telefoontje naar de AIVD!

Chris Klomp4 hours ago (edited)
Alleen in de verwarde wereld van Micha Kat is een actie van Putin om Amerikaans personeel uit te nodigen voor een maaltijd ‘het definitieve bewijs’ voor de verkrachting van kinderen door hooggeplaatsten. Zonder een enkel bewijsmiddel of steekhoudend argument de grootst mogelijke kolder verkondigen, het is het trieste handelsmerk en het botte wapen van Kat geworden. Alles en iedereen gaat twee keer per week ‘down’, Kat boekt de ene ‘overwinning’ na de andere. En zit ondanks alles toch nog steeds moederziel alleen in een hostel in Ierland om donaties te bedelen. Kat is niet gek. De wereld is gek!

Toch wens ik Micha beterschap en veel succes met de grootste uitdaging van zijn leven: zichzelf rehabiliteren, verantwoordelijkheid nemen voor zijn wangedrag en proberen toch nog ergens iets van een eerzaam bestaan op te bouwen.

Want uiteindelijk gaat het niet om die verdwaalde lezer of reaguurder die je steeds in hoofdletters naar de mond praat, Micha. Die vormen je leven uiteindelijk niet. Dat doe je zelf. En ik weet dat jij weet dat je er op deze manier niet komt.

(en sorry Kat, de wereld blijft gewoon draaien)

[comment op mijn laatste YouTube-video]

Chris Klomp 4 days ago (edited)
‘Nooit geweld gebruikt’ – Behalve dan het plegen van valse bommeldingen, wat niets meer of minder is dan het afdwingen van bepaald gedrag door geweld. En dan hebben we nog de doodsbedreigingen aan het adres van journalist Bart Mos (waardoor de NVJ de inschrijving van Kat als journalist terecht weigert) en vernieling. Dat heeft allemaal niets meer te maken met ‘de grenzen oprekken’, dat is de wet bewust overtreden. En dan zwijg ik verder nog maar over de oneindige stroom aan vervolgbare smaadschrift en laster. Als je op basis van de publicatie van volstrekt malicieuze onzin over Marcel Gelauff tien maanden cel aan de broek krijgt, dan moet je niet gaan klagen over ‘mensen die tegen je zijn’, dan moet je eens goed in de spiegel kijken naar je eigen laakbare gedrag. Aan de lopende band onzin produceren om dan vervolgens snel te vluchten naar Ierland en vervolgens echte journalisten (die wel hun werk netjes doen) de maat te nemen, is van een bijzondere gotspe.

Maar goed: we zullen de komende dagen wel te horen krijgen dat je een rechtszaak gaat starten tegen Jelle van Buuren. Zoals je ook zo stoer liet weten een proces aan te spannen tegen de NVJ, De RvdJ, De Volkskrant, De Telegraaf, mij, Bart Mos, Maarten Reijnders, uitgever Atlas Contact, Nieuwsuur etc etc etc. We horen er nooit meer iets van. Dat is hoe het altijd gaat: Micha Kat roept heel hard, maar doet niets. Dat was met die politieke partij zo, dat was met Salto TV zo. Grote woorden van een hele kleine man.

Chris Klomp 2 days ago (edited)
Opnieuw geen enkel argument waarom mijn argumenten niet kloppen. Je duikt zoals je altijd hebt gedoken. Een hele grote mond over anderen en de rechtszaken die je allemaal aan gaat spannen, maar uiteindelijk laat je altijd verstek gaan. Hoeveel rechtszaken heb je nu al bombastisch aangekondigd tegen de gevestigde media? Tien? Twintig? Wat is er van terechtgekomen? Niets.

En weet je wat echt grappig is? Je stelt eerst dat ik ‘niets zeg’ om vervolgens weer eens een heel epistel op je site te zetten over hoe ik je op allerlei fora zou benaderen en belasteren. Je sommeert mij zelfs om daar mee te stoppen. Dat is gek. Ik zeg toch niets? Als ik nou niets te melden zou hebben, waarom heb je dan al zestig stukjes tekst over mij getikt? Kom ik misschien toch te dicht bij de waarheid? Hebben mijn collega’s dan toch 100% gelijk dat je de ‘ongekroonde koning van het gekkenhuis’ bent?

Ik schrijf als journalist en rechtbankverslaggever vaak over mensen die zich misdragen, daar hoor jij ook bij. Die verhalen zijn prima opgeschreven en feitelijk juist. Als dat je niet bevalt, dan kun je proberen om je recht te halen. Ik zie wat dat betreft een schrijven van de heer Stapel met vertrouwen tegemoet, hij heeft mijn mailadres.

Eén reactie op “DE DOOR DE STAAT BETAALDE CHRIS KLOMP IN DE AANVAL TEGEN MICHA… READ THIS!”

  1. Ach zoals je ziet kan Chris Klomp alleen maar dingen verdraaien. Hij kan zich alleen maar beroepen op het corrupte rechtssysteem en dan zelfs moet hij alles nog uit context rukken en liegen om het spannend te maken. Voor de rest klinkt hij als een zuur wraaklustig jankend wijf.

    Mensen zoals Klomp doen er alles aan om Nederland om zeep te helpen. Natuurlijk als Nederland 1 grote rokende puinhoop is dan verkast meneer gewoon naar Australië of ergens daar in die contreien.
    Gezien stand van zaken in bijvoorbeeld Frankrijk. Gaat dit niet lang meer duren. http://www.breitbart.com/london/2016/12/31/100000-soldiers-police-streets-state-emergency-france-tonight/

Geef een reactie