DE EROTISCHE FOTOSHOOT VAN MARK EN MARIEKE: HET WARE VERHAAL

LAATSTE NIEUWS: RUTTE MAAKT HET ERGER EN ERGER EN ERGER: ‘MIJN VOLGENDE DATE IS MET DE KIEZER’ * ZO WORDT HET NIETS AMIGO! * FUCK, MARK, WAAROM NEEM JE MARIEKE NIET VAN ACHTEREN EN VAN VOREN IN HET TORENTJE?

NOG NOOIT VERTOOND IN ONZE POLITIEKE GESCHIEDENIS: ONZE PREMIER LAAT ZICH TIJDENS EEN INTERVIEW MET EEN KAPPERSBLAD UITKLEDEN DOOR DE INTERVIEWSTER * DAT FLIKTE ZELF RUUD LUBBERS NIET: DE NAAIDE DE JOURNALISTE GEWOON OP DE MOTORKAP VAN ZIJN AUTO OF OP ZOLDER IN KRALINGEN ZOALS EEN ECHTE KEREL DOET * WTF IS HIER AAN DE HAND?


Een still van de erotische video van Mark en Marieke die door LINDA vrijwel direct ontoegankelijk werd gemaakt. Het AD zette hun url over de affaire op zwart. In plaats van lekker te gaan met zijn VVD-banaan roepen de krankzinnige spins inzake het ‘liefdesleven’ van Rutte alleen maar meer vragen op.

Mark Rutte heeft een vrouw gevonden. Die indruk wordt even gewekt in LINDA Magazine, dat morgen in de winkel ligt. Aldus De Telegraaf op 14 februari in een artikel onder de kop Mark Rutte intiem met Marieke. We zien enkele foto’s waarin deze Marieke in een erotische pose rond de nek hangt van onze premier. De pijlen van Cupido zouden doel hebben getroffen tijdens een interview dat Marieke, tevens een min of meer bekende TV-personality, afnam met de premier voor het blad LINDA. Het interview is een soort ‘journalistieke coitus’ waarin de twee fantaseren over het krijgen van kinderen en het aangaan van een relatie. Naast De Telegraaf besteedt De Stentor aandacht aan dit unieke interview in de Nederlandse persgeschiedenis en het AD, al heeft die laatste krant de webpagina inmiddels verwijderd. De redden hiervoor wordt wellicht gevonden in de tekst van de url: rutte-wordt-wel-aanpoten-met-die-kleine-mark-van-ons. Wellicht schoot de ‘ironische touch’ die uit deze tekst spreekt de autoriteiten in het verkeerde keelgat. LEES VERDER BIJ DE SERIE DE LEUGEN VAN DE WEEK OP VOLKWORDTWAKKER.NL

6 Replies to “DE EROTISCHE FOTOSHOOT VAN MARK EN MARIEKE: HET WARE VERHAAL”

  1. …..die deze, naar een ernstig aberratief enz……riekende….emotionele-/gevoelswereld, gefabriceerde toestand oproept (vorig bericht) excuseer

    Duidelijk wordt wel, dat een psychopaat bizar in het duister tast op dit voor hem wezensvreemde terrein.

  2. Laat onverlet (zie mijn eerdere reactie) de horreur die deze naar een ernstig aberratief gebrek aan een echte emotionele-/gevoelswereld oproept, bij de beschouwer die daar een oog voor heeft.

  3. Een normale huisvader NAAIT niet en al helemaal niet met anderen dan zijn geliefde echtgenote, waarin in feite “al wat leeft” geliefd wordt.

    Alleen de vele figuren met een heterofiele persoonlijkheidsstoornis en in essentie goeddeels (maar niet een ‘whopping’ 100% zoals ‘PURE evil’) gedreven door begeerte, vinden het hier beschreven “Lubbers-gedrag” passen bij een “echte kerel”.

  4. Erotisch? Zie een homo met een ‘meisje’ die met open mond ergens naar staart. Zou zij nu betaald krijgen hiervoor of gewoon tot ‘het netwerk’ behoren? Of beide.

Geef een reactie