DE EU IS AAN HET INSTORTEN AS WE SPEAK: HET NAZI-HUIS VAN DE HITLER-NAZATEN CRASHT ONDER HET GEWICHT VAN ZIJN EIGEN CORRUPTIE EN INCOMPETENTIE

WANHOPIGE PP-ELITE THANS BIJEEN IN BRUSSEL IN POGINGEN OM DE EU EN ANGELA MERKEL (IS HETZELFDE) TE REDDEN * ELK UUR WORDT HET ERGER EN KOMEN ER NIEUWE ONOPLOSBARE PROBLEMEN BIJ * DE TOREN VAN BABEL IS ER NIETS BIJ * HET LAATSTE WAPENFEIT VAN DE EU IS HET DOWN-BRENGEN VAN ALEXANDER PENTHOUSE EN THAT SAYS IT ALL * ZELFS MARK RUTTE ZIET HET NIET MEER ZITTEN

DIT IS DE GRAP: DE NWO VERPLICHT DE EU TOT EEN PRO-IMMIGRATIE POLITIEK MAAR GEEN ENKEL LAND WIL DE VLUCHTELINGEN HEBBEN: DEZE PARADOX KOMT NU TOT EEN KNALLENDE EXPLOSIE

De val van de EU-elite in Italie lijkt de unie inderdaad fataal te gaan worden -natuurlijk gesteund door de recente opmars van de populisten in de hele unie. De weegschaal is nu definitief aan het doorslaan ten faveure van de anti-EU, anti-migratie, anti-vaccinatie en anti-pedofielen-beweging. De Bilderbergers hebben er nu zo’n puinhoop van gemaakt, dat werkelijk niemand er nog chocola van kan maken. In dit artikel wordt het allemaal prima uitgelegd. Lees hier hoe Italie op oorlogspad is en niet langer onder het juk van Merkel en Juncker wenst door te gaan. In Zweden waar in september verkiezingen zijn hebben de populisten inmiddels de leiding genomen.

Het tij is niet meer te keren. De wijze waarop de Bilderbergers in Frankrijk via list en bedrog Macron aan de macht hebben kunnen krijgen lijkt hun laatste ‘kunstje’ te zijn geweest -nadat ze eerder in Nederland via vergelijkbare Jack de Vries-acties Rutte in het zadel hebben kunnen krijgen. Naast en boven het hele immigranten-drama speelt ook nog eens Brexit en de Ierse kwestie waarvoor nog geen begin van een oplossing voorhanden is. De grote vraag is natuurlijk wat er nu gaat gebeuren met het EU-nepnieuws-bureau dat nog steeds niet is opgeheven. Wij voorspellen dat straks de complete EU op zijn gat ligt en leegloopt. De hele EU? Nee: op een plek blijven ze moedig weerstand bieden en dat is op het Nepnieuws-bureau waar Kajsa Ollongren zich met een groepje getrouwen uit de Oekraine heeft ingegraven en zich weigert over te geven!

2 Replies to “DE EU IS AAN HET INSTORTEN AS WE SPEAK: HET NAZI-HUIS VAN DE HITLER-NAZATEN CRASHT ONDER HET GEWICHT VAN ZIJN EIGEN CORRUPTIE EN INCOMPETENTIE”

  1. Het NAZI-Duitsland onder Hitler was het nationaal-socialisme, de EU onder Merkel is het internationaal-socialisme. Alle leugens en vieze kunstjes van onze “volksvertegenwoordigers” beogen slechts één doel: zij moeten ons van de werkelijke feiten afhouden. De hele Dollar, Pond en Euro-zône staat sinds de bankencrisis van 2008 aan de rand van de monetaire en economische afgrond. Ieder jaar wordt er sindsdien een slordige 1000 miljard Euro (!) in de Europese economie gepompt maar het helpt allemaal niet meer en er is niet eens meer een bank-run voor nodig om de hele boel in elkaar te laten klappen. We zullen allemaal de gevolgen ondervinden van de aanstaande economische en financiële meltdown. Alles heeft de “elite” sinds 2008 uit de kast gehaald om deze meltdown zo lang als maar mogelijk is uit te stellen. Uit welbegrepen eigenbelang want geld en mooie baantjes. Zelfs kunstmatige economieën zoals de explosief gestegen wapenproductie en de migrantenstroom baten niet meer: de trukendoos is leeg.

    Verantwoordelijk voor de komende crisis waar we allemaal de ernstige gevolgen van zullen ondervinden is niet alleen het handjevol tuig dat deze crisis -in feite de zoveelste in de geschiedenis- middels een geperverteerd wettig betaalmiddel heeft veroorzaakt maar ook het diep onnozele falderappes dat steeds maar weer opnieuw op het politieke schorem heeft gestemd.

    En dan krijg ik ook nog naar mijn hoofd geslingerd “Ja Bosman, je moet wel gaan stemmen hoor. Anders mag je niet meepraten”.

  2. De instorting van de EU lijkt precies het plan van de gruwelmoordenaars van Dresden en hun ‘hand picked’ opvolgers.
    Een Noord-Korea oorlog nu, lijkt ook nooit de bedoeling te zijn geweest.

    Alles loopt zo te zien nog op rolletjes en precies (!) volgens psychopathisch plan. Glibberige verholen ANTI-sociaal met de ‘soothing voice’ Thom de Graaf wordt onderkoning van PB BV als uitgezochte opvolger van zijn fundamenteel liegende soortgenoot Donner, Jaap de Hoop Scheffer wordt (wegens aan de psychopathocratie bewezen diensten) Minister van PB BV “Staat” enz. enz.

Geef een reactie