DE GRAPPERHAUS-SOAP WORDT STEEDS SMERIGER: JACK DE VRIES HAD ‘EEN BOEK’ KLAARLIGGEN OVER HET ‘PERSOONLIJKE DRAMA’ VAN DE MINJUS MET ALS TITEL ‘ONVOLTOOID LEVEN’ OM ZIJN IMAGO TE BOOSTEN…

… MAAR DAT PROJECT WERD SCHIELIJK AFGEBLAZEN TOEN FERDINAND BEGON TE NEUKEN MET ELSEVIER-JOURNALISTE LIESBETH WYTZES * HET BOEK WAS BEDOELD OM HET ‘IMAGO’ VAN GRAPPERHAUS VERDER OP TE STUWEN TEMIDDEN VAN ALLE WEERZINWEKKENDE BESLISSINGEN DIE HIJ ZOU MOETEN GAAN NEMEN OM KINDERVERKRACHTERS EN MOORDENAARS AF TE DEKKEN EN CARTE BLANCHE TE GEVEN * NOG NOOIT IS DE TRAGISCHE DOOD VAN EEN PARTNER VAN EEN MINISTER OP DUSDANIG SMERIGE EN WEERZINWEKKENDE WIJZE UITGEMOLKEN VOOR POLITIEKE DOELEINDEN -EN WAT VOOR DOELEINDEN! HET BESCHERMEN VAN MENSEN ALS DEMMINK, WABEKE EN LEENDERS!

Minister Grapperhaus wilde het verhaal van Florentine delen in het boek Onvoltooid Leven. Het is momenteel echter niet zeker of die ode aan zijn vrouw daadwerkelijk wordt uitgegeven. Onlangs stond de minister in zijn blog stil bij zijn overleden grote liefde: ‘Vorige week was mijn vrouw een jaar geleden overleden, en drong het besef bij mij door dat ik haar dus ook al een jaar niet heb gesproken of echt gezien.’ Aldus Story eind 2017. Het boek heeft het daglicht nooit mogen zien want publicatie werd door het spindoctor-team van Hill & Knowlton ‘strategisch niet meer relevant’ geacht in het licht van de relatie die Grapperhaus was aangegaan met Elsevier-journaliste Liesbeth Wytzes -een relatie die precies op het moment van de ‘onthulling’ dat het boek ‘het niet meer zou halen’ bekend werd gemaakt in nota bene Elsevier, het blad van Liesbeth, door misdaad-redacteur Gerlof Leistra, een van de voornaamste media-adjudanten van Joris Demmink. Een paar maanden later, in februari 2018, werd de weerzinwekkende verhouding tussen de pedo-minister en de journaliste van het pedofielen-weekblad schielijk verder ‘openbaar gemaakt’ (maar op zo’n manier dat het zo min mogelijk opvalt) door NRC Handelsblad dat meldde dat ‘hij sinds kort met Wytzes samenwoont’. Via deze link van Elsevier is te zien en te lezen wat Wytzes zoals gepresteerd heeft de laatste jaren. Haar laatste artikel heeft als titel: Waarom flirten leuk en belangrijk is.

Geef een reactie