DE GROTE PEDO-TROUBLESHOOTER VAN DE ZWARTE MAFIA, RAADSHEER H. ABBINK, BLIJKT HOGE OUDERLING

HOGER BEROEP MICHA IN DE VOGELENZANG-ZAAK WAARIN HIJ BIJNA VIER MAANDEN IN VOORARREST ZAT ONTAARDT IN TOTALE CHAOS OMDAT DE PEDO-RECHTERS TEGEN ELKE PRIJS MOETEN AANSTUREN OP VEROORDELING EN CRIMINALISERING VAN MICHA ONGEACHT FEITEN EN OMSTANDIGHEDEN
[wp_ad_camp_1]
EXTRA EN BREAKING: CORRUPTE PEDO-RECHTER H. ABBINK DIE WESTENBERG VRIJSPRAK, DEMMINK HIELP MET DE ‘TURKIJE-SPIN’ BLIJKT EEN HOGE ‘OUDERLING’ VAN DE ‘BAPTISTEN’

Ouderling van de Baptisten-gemeente te Ede, maar daarnaast ook Lid Arbitragecommissie van de Unie van Baptisten Gemeenten in Nederland te Barneveld. Dat is horror-rechter H. Abbink die door de pedo-mafia wordt ingezet als het echt ‘moeilijk wordt’. Zoals bij de strafrechterlijke vervolgingen van Hans Westenberg, Pieter Kalbfleisch, Joris Demmink en Micha Kat. Die eerste drie moeten uiteraard worden witgewassen, die laatste worden opgeknoopt. Elke zondag strompelt raadsheer en ouderling Abbink naar de kerk in Barneveld om de goddelijke zegen af te smeken voor zijn belangrijke missionaire werk Nederland om te bouwen van een rechtstaat tot een staat van kinderverkrachters en pedofielen. Met dit specifieke doel voor ogen werd hij in 2013, op 1 maart, voorzitter van de Stichting tot Heil des Volks. Gisteren echter had hij als senior-raadsheer van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden echter even een wat mindere dag. Zou dat komen omdat hij de zondag daarvoor niet ter kerke kon gaan wegens een ingelast spoedoverleg met Joris Demmink, Herman Bolhaar en Ard van der Steur over het hoger beroep van Micha Kat? Wat hier ook van zij, Abbink moest zich gisteren herhaaldelijk op de tong bijten niet het woord ‘godverdomme’ te spreken. Nadat hij een verzoek tot aanhouding zodat Micha zich normaal op het door hemzelf ingestelde hoger beroep kon voorbereiden met een goddelijke armzwaai had afgewezen -Kat had godverdomme een hele week van tevoren gehoord dat deze zitting zou plaatsvinden-, werden hij en zijn nevenzitters gewraakt. De behandeling van deze wraking zou volgens Abbink ‘wel enige maanden’ kunnen duren. Gedurende die periode gaat hij, zo kondigde hij aan, in retraite in een klooster in de bergen van Zwitserland. Om te bidden en te mediteren. Want hij gaat heel wat voor de kiezen krijgen. Zo maakte hij in paniek in elk geval een cruciale fout. Hij stelde dat Micha’s advocaat ‘had ingestemd’ met de zittingsdatum van 7 augustus. Een keiharde -maar wel goddelijke- leugen die zelfs Micha’s nieuwe raadsman deed verstijven als door de bliksen getroffen. Met deze leugen heeft Abbink zijn duivelse partijdigheid en dienstbaarheid aan Satan volledig duidelijk gemaakt. No further questions, my Lord!

8 Replies to “DE GROTE PEDO-TROUBLESHOOTER VAN DE ZWARTE MAFIA, RAADSHEER H. ABBINK, BLIJKT HOGE OUDERLING”

 1. Zou er misschien een verband zijn met Rutte? Rutte is afgestudeerd bij Simon Groenveld, organist bij de doopsgezinde (Baptisten) gemeente in Hoofddorp of daar ergens in de buurt.

 2. LS…

  In mijn jeugd werd er ook door de goegemeente nog driftig naar de kerk gegaan. In de Laan waar ik woonde was er de Protestantse kerk en een stukje verderop de Katholieke. Je zag dan twee stromen bleke Hagenaars naar de kerk strompelen en ik ging lekker op die mooie zondagen met mijn hond in de duinen wandelen… Een van mijn katholieke vriendjes was koorknaap en kwam altijd verdacht laat thuis als iedereen al weg was en de laan weer vredig er bij lag. jarenlang is dit mannetje misbruikt en slijt hij nu zijn laatste dagen in een inrichting…

 3. De psychopaat als uw vertrouwde priester, rabbijn, mullah of dominee,

  Is dat geen fijn idee?

  Volgens de ‘alien mindset’ wel…..die is ertoe geroepen, zich immers onbegrensd in alle richtingen en opzichten ‘übermensch’ voelende!

 4. Kijk, dit bedoel ik nou met mensen zwart maken die het niet met je eens zijn. Je hebt nog nooit ook maar 1 woord geschreven over dhr. Abbink, maar zodra hij in je picture komt is het BAM! satanistische pedo’s. En zo ga je met iedereen om. Dat is geen journalistiek Micha, dat is smaad en laster.

 5. Net als de Baptisten zijn ook de Oranjes zéér sterk voor de scheiding van kerk en staat.

  Waar zouden de Oranjes en andere seriemoordenaars anders blijven…..?!

  Een liefdevolle, rechtvaardige, ECHT aan waarheidvinding doende staat -Gods Koninkrijk op aarde- is voor psychopaten een walgelijk idee. Daar kunnen alleen maar rokende en naar ontbinding stinkende puinhopen van komen. Voor deze naar (ongezond) absolute macht en controle strevende “übermenschen” dan…..

  Beter de zaak omdraaien dus: naar ontbinding stinkende rokende puinhopen voor normale mensen (wel tot overtredingen/min of neer ernstige vergissingen -met spijt achteraf- geneigd…….maar niet PROACTIEF!!! absoluut ‘PURE evil’ = anti-menselijke moordrobots)!

Geef een reactie