DE HAAGSE PP-ELITE GAAT OPNIEUW VOOR ‘DE ONDERSTE STEEN’… NU INZAKE MAFIA-POLITIE… MAAR DE NAAM BOUMAN MAG NIET GENOEMD

ALS DE HAAGSE KINDERVERKRACHTERS EN PLUNDERAARS NOG EEN PAAR MAANDEN ZO DOORGAAN, ROEPEN ZE DE REVOLUTIE OVER ZICHZELF AF * TWEEDE KAMER: ‘ONDERSTE STEEN MOET BOVEN OVER COCAINE-SMOKKEL DOOR POLITIE’ MAAR DE ROLLEN VAN GERARD BOUMAN EN JORIS DEMMINK MOGEN NIET TER SPRAKE KOMEN

[wp_ad_camp_1]

Voor de kamerleden Van Nispen (SP), Verhoeven (D66) en Seegers (CU) is het verkrachten en doodmartelen van kleine kinderen door topmensen van Justitie geen enkel porbleem. Ook het feit dat de ex-topman van de Nationale Politie de grootste crimineel van Nederland blijkt te zijn en leiding heeft gegeven aan ongekende cocaine-importen door zijn politie is prima, net als het feit dat deze Gerard Bouman tot de dag van vandaag zijn tonnen van de Staat krijgt uitgekeerd. Wat niet ‘prima’ is en opnieuw een duidelijk geval van de ‘onderste steen’ is de ‘informant Paul’ die de cocaine-importen heeft geklokkenluid. De dappere Van Nispen (foto) die als je ‘Demmink’ fluistert spontaan begint te urineren van angst zegt het zo: Ik wil alle details boven water om zeker te weten dat de politie niet zijn boekje te buiten is gegaan. De ‘onderste steen’ is nu vervangen door ‘alle details boven water’ maar het blijft natuurlijk evenzogoed een onderste steen. Deze weerzinwekkende hypocriete horror-film kan niet lang meer duren… dat is het goede nieuws!

6 Replies to “DE HAAGSE PP-ELITE GAAT OPNIEUW VOOR ‘DE ONDERSTE STEEN’… NU INZAKE MAFIA-POLITIE… MAAR DE NAAM BOUMAN MAG NIET GENOEMD”

 1. De Cocaïne smokkel in Nederland wordt gedaan door CID, MIVD, AIVD en nog wat losse contacten. Internationaal door Interpol, aldus Mae Brussell. Als de Nederlandse geheime diensten dat niet in handen hebben, dan is het in handen van de CIA en hun handlagers. Er is natuurlijk ook Europol, en veel ander internationaal militaire ondernemen, dat zich in de handel in door wetgeving in prijs opgevoerde producten bezig houdt. Hierboven voor u die onderste steen.

  Betreft de pedofilie in Den Haag, waar ook Theo van Gogh een en ander over vermeldde, het is aannemelijk dat dit er uit zal zien als Pizzagate in de VS. Met dit verschil, dat Pizzagate bewezen is door Wikileaks en de bestanden op de computer van Anthony Weiner. Deze iemeels waren niet aan het licht gekomen door Russische Hackers, maar door een lek door iemand binnen het personeel in Washington. Ziet Julian Assagne’s opmerkingen inzake, het was een lek vanuit Washington, die hen die iemeels in handen deed krijgen.

  1. “Wilders zou de boot af houden voor buitenlandse invloeden aldus de NSFake-Nieuwsblad. Een krankzinnige bewering, omdat zijn partij niet kan bestaan zonder de donaties van de Amerikaanse islamofobe industrie. De AIVD heeft nota bene gewaarschuwd dat Gidi Markuszower de integriteit van de Nederlandse staat ondermijnt. Die Gidi Markuszower is thans senator namens de PVV en hij staat op plaats vijf van de PVV-verkiezingslijst. Ondanks dat Wilders zich graag laat zien op RT zou hij grotendeels de boot afhouden want MH17 ofzo. Dat de AIVD niet hard heeft kunnen maken dat de PVV het Trojaans paard van Tel Aviv is, bezorgt me hoofdbrekens. Het ligt er zo dik bovenop. Nu de AIVD volgens NRC beweert dat Niburu 2.0 een instrument van Poetin is, begrijp ik het beter, de AIVD is gewoon een vooringenomen, incompetente club van Hans Jansen-fans. En het NRC-artikel dat hoog van de toren blaast over Russische inmenging in een 2015 gehouden referendum is gebaseerd op het AIVD-jaarverslag van 2014. Het is nepnieuws over nepnieuws. De AIVD noemt geen enkele nieuwsorganisatie bij naam, laat staan politici.” LOL van een transliban. LEER VERDER

 2. Volgens mij verveelt Micha zich te pletter.

  Je zal er maar zitten in sompig en grijs Ierland met geen enkel perspectief en steeds krappere financiën.

  We krijgen achtereenvolgens Mac Donalds, vaccinaties, Soros en nog zo het één en ander opnieuw opgediend.

  Een opeenstapeling van bij elkaar gezocht zogenaamd nieuws.

  Hoezo onderzoek journalist?

  En dat wil nog geld hebben ook voor dit soort ondeugdelijk broddelwerk?

  Micha, snap nu toch eindelijk dat het met je gedaan is en dat er werkelijk niemand nog geïnteresseerd is in jouw schamele stukjes?

  Wat een armoe!

 3. Nou Micha, morgen op 10-1 (“is weer 11 ofzo) gaat het gebeuren: de zo door jou gekoesterde Derde Wereldoorlog gaat uitbreken! Heb je nog laatste woorden voor je trouwe volgelingen, voordat we door de haarlakbommen van Trump en door het wc-raampje afgevuurde Bukraketten van Putin tot as worden gereduceerd?

Geef een reactie