DE HELE WERELD HOOPT, SMACHT EN BIDT DAT DE PP-ELITE EN DE CORRUPTE RUTTE WORDEN WEGGEJAAGD

LAATSTE NIEUWS: HOGE OPKOMST IN GROTE STEDEN ZONDER MEER AANWIJZING VOOR GROTE WINST WILDERS

ALLEEN MARCEL GELAUFF, CHRIS KLOMP EN DE REST VAN DE COLLABORERENDE LAKEIEN VAN DE PP-ELITE STEUNEN HET ESTABLISHMENT * WERKELIJK DE HELE WERELD WACHT OP DE COLLAPSE VAN DE PEDO-REGERINGEN IN HET WESTEN ZODAT DE LANDEN EN DE KINDEREN KUNNEN WORDEN TERUGGEGEVEN AAN HET VOLK

2 Replies to “DE HELE WERELD HOOPT, SMACHT EN BIDT DAT DE PP-ELITE EN DE CORRUPTE RUTTE WORDEN WEGGEJAAGD”

 1. BINNEN (!) de HEL van PB BV, waar ook Gekke Geert zijn ziel aan heeft verkocht, valt niets zinnigs te bereiken.

  Mensen hebben gewoon geen indringende (met eigen bloed betaalde) informatie VAN ACHTER DE SCHERMEN uit de tijd toen deze abominatie tot stand gekomen is.

  Bovendien zijn ze zo diep en professioneel gemanipuleerd of zelf akelig neigend naar de duistere kant, dat ze voor rede niet (meer) vatbaar zijn.

  Stel je ook de christen-partij voor: Eerst zweren trouw te zijn aan de duivelse gruwelslachters van o.a. tienduizenden (levend met witte fosfor gecremeerde kinderen) dan wel hun ijskoude medeplichtigen en binnen die ‘dead inside’ naargeestige club beweren, dat je het Joods-christelijk Europa aan het dienen bent.

  Daar mag je dan op stemmen. Op die walgelijk perverse Buma kop e.d..

  Iemand met althans een tikje fatsoen, zoals Willem Aantjes wordt daar meteen uitgewerkt natuurlijk…..en wel zonder verhoging van de polsslag op alle manieren die God verboden heeft.

Geef een reactie