DE HILLARY DEATH COUNT? WHAT ABOUT DE MARK RUTTE DEATH COUNT? OOK BERT KOENDERS -NA HALBE EN AUNT KAJSA- VAN DE AARDBODEM VERDWENEN

OPROEP: IEDEREEN DIE IN DE GELEGENHEID IS MOET AAN THIERRY BAUDET EN GEERT WILDERS VRAGEN WAAR HALBE IS EN OF ZIJ DAAROVER VRAGEN WILLEN STELLEN AAN RUTTE! VERVOLGENS MOETEN ZIJ FILMEN HOE BEIDE ‘OPPOSITIELEIDERS’ GILLEND EN KRIJSEND VAN ANGST WEGRENNEN!

IN DE BILDERBERG-NAZI-VIDEO VAN KING WILLEM ZIEN WE ‘ONGETROUWDE BERT’ DIE EEN VASTE KLANT WAS VAN HET PEDO-BORDEEL AAN DE INSULINDEWEG VAN KAREL MAASDAM WAAR OOK MARC DUTROUX KWAM PROMINENT OP DE EERSTE RIJ ZITTEN (FOTO) OM TE LUISTEREN NAAR HET LANDVERRAAD VAN KING WILLEM * HET LAATSTE DAT WE OVER ‘ONGRTROUWDE BERT’ HEBBEN MOGENN VERNEMEN WAS AFGELOPEN FEBRUARI: ”ONGETROUWDE BERT’ WORDT REISLEIDER IN AFRIKA’

CREEPY EN BIZAR: ER WORDT GEEN WERKGEVER GENOEMD VAN ‘ONGETROUWDE BERT’ ALS REISLEIDER * DIT IS ZONDER ENIGE TWIJFEL EEN FAKE-BERICHT NET ALS DE ‘FUNCTIE’ VAN HALBE BIJ VOLKER WESSELS

Terwijl sommige van zijn collega’s er maar niet in slagen nieuw werk te vinden, heeft voormalig minister Bert Koenders een nieuwe roeping gevonden. De PvdA’er wordt reisbegeleider in Afrika. In een advertentie van de Volkskrant wordt een vliegreis naar Tanzania aangeprezen, waar de voormalig bewindsman de gasten zal komen bijschijnen met zijn kennis. „Zijn fascinatie voor het indrukwekkende en complexe continent Afrika en Tanzania is groot”, belooft de advertentie. De lezers van het dagblad wordt een bezoek aan een fairtrade koffiefarm, een onderneming in sierbloemen en een Poolse begraafplaats ’met een bijzondere voorgeschiedenis’ in het vooruitzicht gesteld met de ex-minister.

4 Replies to “DE HILLARY DEATH COUNT? WHAT ABOUT DE MARK RUTTE DEATH COUNT? OOK BERT KOENDERS -NA HALBE EN AUNT KAJSA- VAN DE AARDBODEM VERDWENEN”

  1. Prins Bernhard BV heeft kennelijk een *merkwaardige* aanzuigende werking op “rare pipo’s”.

    Dit bizarre fenomeen is ook bekend van de Nassauers toen ze rond a.D. 1400 (door illegaal huwelijk) het leengoed breda hadden geusurpeerd en zich daar “heren” en al spoedig “baron” en vervolgens “prins” lieten noemen.

  2. Mooie dag vandaag want boerenopstand. Vierbaanswegen worden geblokkeerd, het provinciehuis in Arnhem is al leeg en de ratten zijn gevlucht. Duizend trekkers zijn onderweg naar het media-park want de boeren willen even wat zendtijd. Duitse boeren doen ook mee. Terwijl Omroep Brabant de boeren kapot maakt waar ze kunnen is er ook een informatieve livestream van Omroep Gelderland voor de fijnproevers.

    GO FARMERS!

    1. Iedereen die nu nog tegen het protest van de boeren is woont in de kont van volksverrader Mark Rutte en zijn Bilderbergse nazi-kliek.

Geef een reactie