DE HORROR IS COMPLEET: PEDO-LEUGENAAR AALBERSBERG OOK VUISTDIEP IN MH 17-SCAM

WE HEBBEN HET AL VAKER GEZEGD: HET HELE MH17-VERHAAL IS EEN SCAM OF EEN SET UP MET EEN HOOG JORIS DEMMINK-GEHALTE * WERD NEDERLAND GECHANTEERD MET DE DEMMINK-PEDO-DOSSIERS OM HET FATALE VLIEGTUIG VOL NEDERLANDERS TE LATEN VERTREKKEN VANAF SCHIPHOL? * EN MOEST PEDO-LAKEI AALBERSBERG DAAROM WORDEN BENOEMD TOT ‘HOOFD VAN DE REPATRIERINGSCOMMISSIE’? * EEN DING IS ZEKER: THIS SMELLS AS HELL

[wp_ad_camp_1]

2 Replies to “DE HORROR IS COMPLEET: PEDO-LEUGENAAR AALBERSBERG OOK VUISTDIEP IN MH 17-SCAM”

 1. Hieronder (NOS Teletekst, m.n. de laatste zin) kijk je de kruiperige Prins Bernhard BV vazalstaat een beetje achter de ‘mask of sanity’.
  Een soevereine staat (echt bevrijd dus) staat geen (en zeker niet: duidelijk illegale, niet behoorlijk gericht te hanteren en per definitie morele grenzen overschrijdende) wapens van bedenkelijke (bewezen: burgers gericht, extreem gruwelijk en met voorbedachten rade vermoordende) “staten” op zijn grondgebied toe.
  Wie op het niveau van de ‘deep state’ bekend is met het psychopathische geschuifel van Bernhard en zijn plotse USA/GB “vrinden”, weet, dat de ijskoude USA en GB burger-slachters geen aardige landjes gratis bevrijden.
  Ook de NAVO dient slechts het hoofddoel: grootschalige opstand van de bevolking, die de USA/GB hier na WOII  (tijdens WOII al daarvoor vrezend) duidelijk en terecht niet blijvend hebben wilde, tegen de (behalve persoonlijk voor prins Bernhard c.s.) ONNODIGE en uiterst (onterecht) vernederende vazalstatus te voorkomen.

  Dat kleine landen, vanwege dát blote feit geen bestaansrecht zouden hebben, ging ook in 1945 duidelijk niet meer door de beugel namelijk. Dus dan moet je, als je ondanks die in 1945 reeds geldende internationale stand der dingen afwijkende/vreemde plannen hebt, allerlei listen verzinnen en dekmantel(organisatie)s oprichten en rookgordijnen opwerpen.
                                    
  ———————–
   122 lidstaten van de Verenigde Naties
  hebben ingestemd met een verbod op    
  kernwapens. Dat komt neer op twee derde
  van alle lidstaten, die min of meer    
  symbolisch willen vastleggen dat er een
  kernwapenvrije wereld moet komen.     
                                         
  De stemming in New York werd geboycot 
  door alle landen die zelf kernwapens  
  hebben en door vrijwel alle landen die
  lid zijn van de NAVO. Die zien er meer 
  in om het non-proliferatieverdrag tegen
  de verdere verspreiding van kernwapens
  te versterken.                        
                                         
  Nederland stemde tegen, onder meer omdat
  het leger hier een aantal kernkoppen  
  van de VS beheert.
  —————————

  Overigens beheert “het Nederlandse leger” die kernkoppen niet echt en worden die uiteindelijk gewoon beheer(s)t door de Amerikaanse ‘deep state’ die ook “onze” onder opdracht staande  inlichtingen- en veiligheidsdiensten beheersen.

  Daarbij willen die lidstaten helemaal niet alleen maar “min of meer symbolisch” vastleggen, dat kernwapens door legale ( = niet door -psychopathische- criminelen geïnfiltreerde en overgenomen) overheidsadministraties NIET VOOR OORLOGSDOELEINDEN VOORHANDEN GEHOUDEN MOGEN WORDEN, maar willen ze dat ECHT wettelijk vastleggen, waarbij de huidige kernmachten (en hun naargeestige vazallen waaronder Prins Bernhard BV) dit in samenwerking met de NOS, willen ridiculiseren.

 2. “En de belangrijkste rol van een missiehoofd is juist het hoofd koel houden. Mijn kracht en stijl is om gewoon na te blijven denken. En dat ook te zeggen, want ik weet ook niet alles. Ik raak niet snel van de kook.”
  ————————
  Dat is precies waarom men o.h.a. snel in de illusie (!) gaat verkeren dat psychopaten betrouwbaar en stabiel zijn.
  Bij de smerigste walgelijkheden: Geen verhoging van de polsslag, geen emotie (behalve geacteerd om niet meteen als griezelig vreemd op te vallen).
  Ook heeft een psychopaat (zonder emotionele wereld/morele belasting) weinig slaap nodig. Van Winston Churchill is bijv. bekend, dat hij na 4 uur slaap telkens weer zo fit als een hoentje was.

  En ja psychopaten zijn tot grenzenloos ‘pure evil’ constructen/fabricaties in staat, die bij een normaal functionerend brein niet zouden opkomen, maar waarvan dat brein helaas ook in de cognitieve dissonantie schiet.

Geef een reactie