DE HORROR-VIROLOOG IS TERUG: ‘VACCINATIES ZIJN VEILIGER DAN OOIT!’ OSTERHAUS DURFT MICHA NIET TE NOEMEN

ER KOMT GEEN ZINNIG WOORD UIT DE MOND VAN OME AB OSTERHAUS, DE HORROR-VIROLOOG DIE SAMEN MET RON FOUCHIER DE OPDRACHT KREEG DE WERELDBEVOLKING UIT TE ROEIEN VIA HET FABRICEREN VAN KILLER-VIRUSSEN * HIER DE KLOL-FILES OVER OSTERHAUS

Daags nadat bekend werd dat de Frankenstein-virologen Osterhaus en Fouchier de laatste hand hebben gelegd aan hun killer-virus verschijnt er een enorm interview met Fouchier -die tot de 100 meest invloedrijke personen behoort van Time maar hier nauwelijks bekendheid geniet- in het AD (28 december 2012). Alleen al het feit dat deze man in de buitenlandse media veel meer aandacht krijgt dan bij ons bewijst al dat zijn ‘onderzoek’ niet ten dienste staat van de voortuitgang, maar van de vernietiging. Maar nu dan toch dat interview in het AD, out of the blue en zwaar gespindoctord door de Bilderbergers. Kijk maar eens naar de kop en de subkop: Ik werd in de VS zelfs vergeleken met Hitler! en Hoe een eminente stap op weg naar bestrijding van het vogelgriepvirus een afschuwelijke nachtmerrie werd. LEES VERDER OP KLOL

Eén reactie op “DE HORROR-VIROLOOG IS TERUG: ‘VACCINATIES ZIJN VEILIGER DAN OOIT!’ OSTERHAUS DURFT MICHA NIET TE NOEMEN”

 1. L.S.,
  Laten we het maar netjes houden: ‘k ‘heb de opname halverwege uitgedrukt. Het als een mens pratende wezen maakt nog geen zin fatsoenlijk af, alsof het iets vanuit de verte in het heelal vanuit ’t sterrenbeeld “Vogelvirus” uit de commandopost “Stiekum” in de keuken een gebakken eitje staat te bakken in een chinees bakpannetje van fl 1,– in de hongerwinter 2016.
  Zelfs het weerpruilt regentranen en krijgt z’n wolkenoogjes maar niet droog. ‘k Heb er drijfnatte sokken van. Wàt zeg ik: ik kan net nog goed gaan bootje varen in de tuin: die staat er helegaar blank van!
  Moet je dat stuk smoelwerk nou es zien: de wormen kruipen over z’n grijnlose gelaat met z’n doffe blik in de ogen… die leeft op de grens tussen leven en dood, wat ik je brom.
  En als dan de rose zwarte wolken voorbijgaan en de glazen voor het wisselen der wacht klinken, zegt het volk: “Kijk, daar knart ome Appie in zijn grijze Kever al knallend met z’n lekke uitlaatpijp ons venster voorbij!”
  … Een echte hypochonder.

  1e Druk uit de serie Den Boomgaard.

Geef een reactie