DE JACHT IS VOORBIJ: MICHA HEEFT GEWONNEN OP ALLE FRONTEN, VOOR JULLIE, VOOR NEDERLAND

HET ENIGE WAT DE DEMMINK-MAFIA NU NOG KAN DOEN IS MICHA VERMOORDEN * STEUN MICHA DAAROM NU MEER DAN OOIT! * MICHA IS DE ENIGE DIE NEDERLAND ER WEER BOVENOP KAN HELPEN SAMEN MET ANDEREN ALS DE KINDERVERKRACHTERS ZIJN VERDREVEN

LEES HIER DE KNOCK OUT-BRIEVEN VAN MICHA AAN HERMAN ‘MARCEL HAENEN’ BOLHAAR brief Bolhaar EN AAN NRC ‘HERMAN BOLHAAR’ HANDELSBLAD brief NRC

4 Replies to “DE JACHT IS VOORBIJ: MICHA HEEFT GEWONNEN OP ALLE FRONTEN, VOOR JULLIE, VOOR NEDERLAND”

 1. Dat filmpje waar MK, richting de “Oranjes” van de “verbeterde” Zur Lippe Biesterfeld mannelijke lijn, gilt “Het zijn DUIVELS, DUIVELS” (misschien kan iemand een linkje plaatsen) zegt het eigenlijk helemaal.

  Het is wat anders om ze in het WARE algemeen belang UIT TE NEMEN.

 2. word jij (typo)………….uit het spelletje genomen.

  Psychopaten willen (‘dead inside’) niet spelen, maar winnen.

  ‘Game over’

 3. Met psychopaten moet je helemaal geen schaakspelletjes gaan spelen. Die kun je niet winnen omdat, wanneer voor een psychopaat mat dreigt, hij het schaakbord ijskoud (alsof hem dat recht gewoon toekomt) omdraait ‘making YOU the victim, loser or culprit’.

  De scheidrechter heeft daarbij nooit wat gezien en als je verbijsterd protesteert, uiteindelijk gillend en schuimbekkend van woede, wordt uiteindelijk JIJ als rare ’troublemaker’ gediskwalificeerd.

  Nee, ‘psychopaths do NOT go down that way or at all easy = without fully grasping their ALIEN mindset and taking apropriate! action’.

  Daarbij denken de gemiddelde slechte grijze muizen, totdat ze feitelijk over de kling gejaagd en op de vuilnisbelt gedumpt worden als waardeloze stront, dat ze onder de paraplu van een psychopaat goed geborgen zitten.

  Een echte overheid zou ze namelijk met hun fouten kunnen confronteren (teneinde ze in de toekomst te vermijden). Dat is ze te pijnlijk en de psychopaat lokt: Je bent een waardevol genie, je bent goed zoals je bent en je bent goed bezig met wat je doet. Geen onprettige correctie nodig door een nare dwingeland.
  De Levende God is een nare dwingeland voor psychopaten, maar dat verhullen ze vooraan in de staatskerk: ‘Het interessiert mai keen bal, ick ga zo de Moschkee in’.
  Kom onder mijn paraplu, daar is het goed toeven voor nuttige genieën zoals jij.

  Ja, wie hoort dat nu niet graag?

Geef een reactie