DE KINDERVERKRACHTENDE RECHTER WABEKE ZWAAIT AF ALS TOEZICHTHOUDER BIJ HET CATHARINA ZIEKENHUIS IN EINDHOVEN… HIER ZIJN TRACK RECORD

HET IS DE GROOTSTE SCHANDE DENKBAAR: RECHTERS DIE CRIMINELEN ZIJN * NOG ERGER IS HET ALS RECHTERS WEERLOZE KINDEREN VERKRACHTEN * EN NOG WEER ERGER WORDT HET ALS IEDEREEN DAT WEET, MAAR NIEMAND INGRIJPT ZOALS IN HET GEVAL VAN JAN WOLTER WABEKE * EN DAT ALLEMAAL OMDAT MARK RUTTE EN JORIS DEMMINK VERBIEDEN HEM OOK MAAR EEN HAAR TE KRENKEN * NU ZWAAIT WABEKE AF ALS LID VAN DE RAAD VAN TOEZICHT VAN HET CATHARINA ZIEKENHUIS

Alles wat pedofielen aanraken verandert in bloed, dood, ellende, verdriet, fraude en verdoemenis. Kijk naar wat Camiel Eurlings deed bij KLM, naar wat er geworden is van de bank Fortis, naar het Nederlandse Ministerie van Veiligheid en Justitie en zelfs naar Nederland als geheel. Aan deze lijst kan het Eindhovense Catharina Ziekenhus worden toegevoegd, het ziekenhuis waar Jan Wolter Wabeke jarenlang ’toezicht hield’ tegen een vergoeding van 10.000 Euro per jaar [hier]. Een kort overzicht van de wapenfeiten van Wabeke in Eindhoven -dit is dus alleen wat naar buiten is gekomen en de pers heeft gehaald:

9-2-2013: Het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven houdt al jaren een frauderende en blunderende arts in dienst. De interniste declareerde voor ten minste een ton te veel. Ze hield spookspreekuren en knoeide met diagnoses. De klokkenluider, een topinternist die de zaak aankaartte, staat sinds januari op straat

18-2-2014: Minister Schippers van Volksgezondheid ziet nog mogelijkheden om de vier dermatologen van het Catharinaziekenhuis in Eindhoven, die gefraudeerd zouden hebben, aan te pakken. Volgens het Catharina Ziekenhuis hebben de dermatologen patiënten opgelicht door ze nepfacturen te sturen vanuit een illegale privé-kliniek in het ziekenhuis.

15-6-2017: Waar raken dieven de zeer prijzige endoscopen kwijt die zaterdag in het Eindhovense Catharinaziekenhuis zijn gestolen? De apparatuur met een waarde van 100.000 euro is ongetwijfeld bestemd voor buitenlandse markt, denkt voorzitter van de Sterilisatie Vereniging Nederland (SVN) Tom Pereboom. ,,Want in Nederland kunnen we niet zomaar zo’n endoscoop kopen en in gebruik nemen.”

Maar wij denken dat er veel meer aan de hand is. Dat Wabeke ook toezicht hield op Lucia de B.-achtige toestanden in Eindhoven. Wij hebben eerder geschreven dat het ware verhaal achter de geruchtmakende Lucia de B.-zaak waarschijnlijk is dat de baby’s zijn vermoord in satanische rituelen door pedofielen. Ook dat ziekenhuis, het Juliana Kinder Ziekenhuis, stond ‘onder toezicht’ van de pedo-mafia. Wabeke blijft intussen gewoon in functie als raadsheer bij het Haagse Gerechtshof.

5 Replies to “DE KINDERVERKRACHTENDE RECHTER WABEKE ZWAAIT AF ALS TOEZICHTHOUDER BIJ HET CATHARINA ZIEKENHUIS IN EINDHOVEN… HIER ZIJN TRACK RECORD”

 1. Guinness is zeker zo walgelijk verdorven, dat hij in SS psychopathocratie Prins Bernhard BV, vazalstaat van de (dito gestoorde opvolgers van de) weerzinwekkend gestoorde USA/GB gruwelmoordenaars van Dresden, niet met de rug tegen de muur wordt gedrongen.

  Hoera voor Guinness (Klomp?)…..zolang het duurt vriendelijke vriend, zolang het duurt!

 2. En ja:

  Tegen JOU heeft psychopathocratie PB BV geen bewijs nodig. Binnen de kortste keren zit je in het cachot en/of moet je je DNA afstaan.

  Zou je als ambtenaar betreffende deze totale (!) Prins Bernhard type lijphuizen ergens bij toeval tegenaan lopen dat het daglicht niet kan verdragen en je de maag doet omkeren, dan zeggen ze dat je in het geniep lid van de Reiter SS bent geweest (zonder enig bewijs en desnoods terwijl je in 1945 nog niet geboren was) en word je met ijskoud misbruik van staatsmiddelen en -mogelijkheden helemaal ‘ausradiert’, behalve voor het betalen van belastingen.

  Tijd dat we op psychopathie gaan testen en de ware ‘culprits’ UITNEMEN!!!

 3. Bewijs, bewijs, bewijs, waar is het bewijs (dat Wabeke aan het baggeren is)???

  Psychopaten jengelen erom totdat je het ‘against all odds’ kunt voorleggen.
  Dan wordt het met een ‘flabbergasting’ groots gebaar van tafel geveegd.

Geef een reactie