DE KRANKZINNIGE EN NIET TE BEVATTEN HYPOCRISIE EN COLLABORATIE VAN DE NVJ

HET SCHIJNT VANDAAG DE International Day to End Impunity for Violence Against Journalists TE ZIJN * DE NVJ ZIT OPNIEUW IN EEN ‘WERELDWIJDE VOORTREKKERSROL’ IN HET BESTRIJDEN VAN GEWELD TEGEN JOURNALISTEN * MAAR GEWELD TEGEN JOURNALISTEN IN NEDERLAND BESTAAT NIET VOOR DE COLLABORATEURS-BENDE VAN THOMAS BRUNING

[wp_ad_camp_1]

Micha werd ‘geroyeerd’ als lid van de NVJ na een valse aangifte van Bart Mos van wie vaststaat dat deze opereert als hitman voor de Staat om ‘vijanden van het systeem’ te demoniseren. Hij wordt daarbij volledig beschermt door de zwarte mafia zoals ook gisteren weer bleek toen de rechter hem in het gelijk stelde in een zaak die Ferdy Roet van Loterijverlies tegen hem en De Telegraaf had aangespannen wegens jaren van demonisering. Micha is rond dit ‘royement’ niets gevraagd en ook niet gehoord, een ongekende schande voor een club van journalisten -reeds uit dit feit blijkt de kwade trouw. Geen enkele advocaat wilde de NVJ namens Micha dagvaarden -op deze zaak lag een ‘procesverbod’. En nu, vandaag, heeft deze NVJ het gore lef de aandacht de vragen voor ‘geweld tegen journalisten’? Over 5 dagen dient de zaak van Micha tegen ex-rechter Hans Westenberg. Toen deze affaire ‘uitbrak’ vanaf 2004 steunde de NVJ Micha met een bedrag van 5000 Euro voor zijn verdediging -die zo succesvol was, dat de toprechter -wat nog nooit in Nederland is gebeurd- op basis van publikaties van een journalist ‘met vervroegd pensioen’ werd gestuurd. Maar om nou te zeggen dat de NVJ veel belangstelling toont voor de Micha-claim…. nou nee. Ook op deze zaak ligt een soort ‘procesverbod’ in die zin dat het Micha volstrekt onmogelijk wordt gemaakt deze zaak van de grond te trekken. Zijn advocaat lijkt de handdoek inmiddels te hebben gegooid en de intimidaties van de macht gaan zelfs zover, dat het Micha onmogelijk wordt gemaakt zijn eigen proces bij te wonen, een schending van het meest elementaire grondrecht dat er in een rechtstaat bestaat! Maar voor de NVJ is dat allemaal geen reden hier aandacht aan te besteden. Veel te gevoelig. Mag bovendien ook niet van MinKlas Grapperhaus. Dat het bier en de bitterballen de heren en dames journalisten wel mogen bekomen op de feestelijke International Day to End Impunity for Violence Against Journalists!

3 Replies to “DE KRANKZINNIGE EN NIET TE BEVATTEN HYPOCRISIE EN COLLABORATIE VAN DE NVJ”

  1. Overal weerzinwekkende, kwaadaardig baatzuchtig proactief liegende -over lijken gaande- schurken, in krankzinnige schurkenstreken bevorderende schurkenkwekerij Prins Bernhard BV. De situatie is hopeloos.

Geef een reactie