DE KRANKZINNIGE, WEERZINWEKKENDE HYPOCRISIE VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE

VADER VAN DAVID CAMERON DIEP IN DE PANAMA-BEERPUT * NEDERLANDSE MSM ZWIJGEN EN ZWIJGEN EN ZWIJGEN * ONDERSTAANDE VIDEO KOMT UIT 2012 EN IS IN DE STIJL VAN DEMMINK DIE ‘ZIJN WEERZIN’ UITSPREEKT INZAKE KINDERMISBRUIKERS * CAMERON ONTWIJKT VRAGEN OVER DE BELASTINGONTDUIKING DOOR ZIJN VADER EN ZIJN PERSOONLIJKE PROFITS

De revolutie-thermometer in Engeland loopt snel op. Heel snel. Terwijl 40.000 arbeiders tot bittere armoede worden veroordeeld door de sluiting van alle Tata-staalfabrieken -dit gebeurde terwijl Cameron vakantie vierde op Lanzarote- raakt miljonairszoon Cameron nu zelf steeds dieper verwikkeld in het Panama-schandaal. Een giftige cocktail. We gaan nog wat meemaken in Great Britain!

3 Replies to “DE KRANKZINNIGE, WEERZINWEKKENDE HYPOCRISIE VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE”

  1. In Great Britain (de vluchtelingenkamp massaslachters van Dresden) sterven ondertussen ouderen van de kou, omdat ze de energierekening niet konden betalen.

    Gestoord gewetenloos?!

  2. LS…

    Natuurlijk is het iets te simpel voorgesteld… Maarrrr aan de ene kant denkt de Cabal hiermee Putin en consorten te onttronen terwijl het evengoed een aanslag op de Cabal kan zijn door andere steeds machtiger wordende krachten die de wereld zullen zuiveren van de Ashkenazi nep en crypto Zionazi Joden… We zullen het zien !

Geef een reactie