DE KRANT DIE DE KINDERVERKRACHTINGEN DOOR DEMMINK WITWASTE ‘GAAT LOS’ OP NEPNIEUWS OVER ‘PISSENDE HOEREN’ VAN TRUMP

DIT IS HET NIVO VAN DE CHRIS KLOMP-JOURNALISTIEK ANNO 2017: DE TELEGRAAF WORDT GEK VAN VREUGDE OVER HET NEPNIEUWS DAT DE OBAMA-CLINTON-MAFIA OP DE DREMPEL VAN ZIJN INAUGURATIE VERSPREIDT OVER DONALD TRUMP: HIER EN HIER EN HIER EN HIER EN HIER * TRUMP IS ‘CHANTEERBAAR’ MAAR DAT HEEL NEDERLAND ‘CHANTEERBAAR’ IS DOOR DE KINDERVERKRACHTINGEN VAN DE GROEP-DEMMINK MAG NIET WORDEN GEZEGD

2 Replies to “DE KRANT DIE DE KINDERVERKRACHTINGEN DOOR DEMMINK WITWASTE ‘GAAT LOS’ OP NEPNIEUWS OVER ‘PISSENDE HOEREN’ VAN TRUMP”

 1. Zoals steeds hebben psychopaten (deze lieden zitten o.a. vuistdiep in de psychopathische gruwelmoord op Dresden!!!) het bijzonder goed met u, uw familie en de aarde in het algemeen voor:

  ——————–
  Our mission is “to promote the culture of stability and well being in the North Atlantic area and in partner nations”
  ——————–

  ‘NEVER trust a (plotting) psychopath’.

  Zou hier de handtekening van een ‘pure evil’ onbeheerste (solitair opererende en dus relatief “onschadelijke”) seriemoordenaar als Ted Bundy onder gestaan hebben, dan wist iedereen (achteraf) wel hoe deze bezorgdheid voor het algemeen welzijn in te schatten……..

 2. Demmink die in 1975-1976 gestudeerd heeft aan het NAVO Defensie College……het wijst eenduidig op de ‘inner-circle’ van psychopaten op sleutelposities (’the Nazi-way’) rond SS psychopaat prins Bernhard.

  “Pedofilie” is bij dit (relatief recent begrepen) bijzonder gruwelijke type (logisch soms bovengemiddel intelligente) ‘adapted compensated’ psychopaten met de VOLKOMEN GESTOORDE, echter sterk gecontroleerde en verborgen/gemaskeerde, door monolitische herkenning en samenspel sterk vergrote, moreel absoluut debiele seriemoordenaars’mindset’, inderdaad nogal eens comorbide.

Geef een reactie