DE LAATSTE CRIMINELE TRUC VAN PETER R. DE VRIES IN DIENST VAN DE PEDOFIELEN: DE VEROORDELING VAN DE TENNISCOACH

DE KANS DAT TENNISCOACH MARK DE JONG DE MOORDENAAR IS VAN KOEN EVERINK IS PRECIES EVEN GROOT ALS DE KANS DAT JASPER S. DE MOORDENAAR IS VAN MARIANNE VAATSTRA OF BART VAN URK VAN ELS BORST: 0% * DAT IS ER PRECIES DE REDEN VAN DAT HET PEDO-OM IN AL DEZE ZAKEN DE ‘HULP’ MOEST INROEPEN VAN DEMMINK-LAKEI PETER R. DE VRIES * MARK DE JONG LEEK AF TE STEVENEN OP VRIJSPRAAK TOTDAT PETER ZICH MET DE ZAAK GING BEMOEIEN

DE MSM ZIJN SO CORRUPT EN CRIMINEEL, DAT ER GEEN ENKELE VRAAG WORDT GESTELD BIJ DE EVIDENT MISDADIGE VERWOESTING VAN HET LEVEN VAN EEN TOTAAL ONSCHULDIGE TENNISCOACH

There we go: Peter R. de Vries op moordzaak-Everink gezet, alle signalen op vuurrood meldde deze site op 22 juli. Afgelopen zomer riep de familie van De Jong de ‘hulp’ in van De Vries en vanaf dat moment is het snel gegaan. Lees de afloop van deze zaak op Niburu.co. Hier meer achtergronden over de ‘hulp’ van De Vries aan de wanhopoge familie. Waarom roepen dergelijke families steeds meer de hulp in van De Vries waarvan is bewezen dat hij werkt voor en wordt betaald door de PP-elite net als Chris Klomp? Maar er lijkt enig licht op te doemen aan het einde van de tunnel, want de familie van Ivana Smit heeft niet de hulp ingeroepen van Peter R. maar van een Engelse prive-detective -al werken ze dan weer wel met andere infiltrant van de staat, de horror-advocaat Sebas Diekstra. Thans runt De Vries een advocatenkantoor. Of nou ja, het is meer een als advocatenkantoor vermomd loket van het OM want alle verdachten die zich melden bij De Vries & Kasem kunnen er zeker van zijn dat alles wat ze zeggen wordt opgenomen en doorgespeeld aan Gerrit van der Burg van het OM. Wie stopt Peter R. de Vries? Tot slot nog dit. Het porces-Mark de Jong laat opnieuw zien wat de waarheid en de feiten geen enkele rol meer spelen in het strafrecht. Dat betekent dat Micha nooit terug zal kunnen keren naar Nederland. In het civiele recht gaat het (nog) heel anders zoals blijkt uit Micha’s overwinning in de zaak-Westenberg. Ook uit het feit dat Micha bijna al zijn civiele zaken wint maar alle strafzaken verliest blijkt de misdadige corruptie van Justitie.

3 Replies to “DE LAATSTE CRIMINELE TRUC VAN PETER R. DE VRIES IN DIENST VAN DE PEDOFIELEN: DE VEROORDELING VAN DE TENNISCOACH”

  1. Wat is dat nou voor dom Nico-van-den-Ham-gelul?!? Het ‘grote geld’ is gewoon zo slim om alleen maar een zaak te beginnen als ze naar de deskundigheid van hun duurbetaalde advocaten er een zaak in zien, anders kost het ze alleen maar geld. Het is niet dat er sprake is van een kansspel of zo. Heeft verder niks met de rechtspraak te maken.

 1. <>
   
  Hilarisch!!
  Vertel eens even dan welke ‘waarheid en feiten’ jij daar in je rukbunkertje in Ierland hebt uitgezocht, Micha?! Uitgebreid sporen-onderzoek, neem ik aan? Huiszoekingen?
  En jij hebt zeker de Marokkanen opgespoord waarvan de Jong heeft verklaard dat zij Everink hebben vermoord en zijn dure horloge in zijn ouderlijk huis hebben verstopt met de bloedsporen er nog op?

  Of heb je misschien ontdekt dat het Demmink zélf was die daar die avond met een mes even langs gegaan was? Of heb je misschien ontdekt dat het zijn 6-jarige dochtertje moet zijn geweest die de 24 messteken heeft toegebracht, nadat ze was gerecruteerd door de PP-elite?

Geef een reactie