DE MEEST SCHOKKENDE VIDEO VAN HET JAAR: TWEE VADERS VAN KILLER COP-SLACHTOFFERS

NEDERLAND IS NU NAZI DUITSLAND 2.0 * AGENTEN SNIJDEN HART EN HERSENEN UIT DOODGETRAPTE TURKSE JONGEN; VADER WORDT VERVOLGD ALS CRIMINEEL * OOK IN DE VIDEO: DE VADER VAN MICHAEL KOOMEN AAN WIE WE OP KLOL ZOVEEL AANDACHT HEBBEN BESTEED * KILLER COPS BINNENKORT ONTVANGEN EN GERIDDERD DOOR KONING WILLEM EN MARK ‘KEIZER NERO’ RUTTE?

LEES HET HELE VERHAAL OVER IHSAN GURZ OP DE SITE VAN NICO VAN DEN HAM

5 Replies to “DE MEEST SCHOKKENDE VIDEO VAN HET JAAR: TWEE VADERS VAN KILLER COP-SLACHTOFFERS”

  1. Nee nee poes Mis, dat de rechtsmacht en het O.M.zo corrupt is als de pest dat weet ik zeker, ik heb daar talloze voorbeelden van wat ik zelf heb ervaren. Zie mijn website,
    http://www.rechtmachtmisbruik.com Wat Micha verder allemaal beweert daar heb ik te weinig kennis van daar kan en wil ik niets over zeggen. Wat het verderfelijke systeem zo eng maakt is dat veel meelopers met het kwaad zelf ook gevangen zitten in het web van verderfelijkheid, zij moeten doen wat van boven wordt geëist anders zijn ze hun goed betaald baantje kwijt. Wie betaald dan die forse hypotheek, daar wringt de schoen. Men kan de meelopers wel begrijpen maar het blijven meelopers. Zo’n 70 jaar geleden waren er die ook. Wat mij nog het meest steekt is dat ons staatshoofd zijn naam laat misbruiken op gerechtelijke beslissingen “In naam des Konings”

Geef een reactie