DE MEEST WEERZINWEKKENDE EN WANHOPIGE VERKIEZINGSSTUNT OOIT, ZOALS ALLEEN PEDO-PARTIJ VVD DAT KAN

DIT KEER GEEN 1000 EURO MAAR ‘EEN LEKKER WIJF’ VOOR NEDERLAND * O WAT GAAN DE MSM DIT ALLEMAAL SERIEUS NEMEN! * ‘PVV ZAKT OPEENS HELEMAAL WEG, VVD NADERT’!

O nee.. foute kop… foute insteek…. gewoon blij zijn voor ome Mark (toch ook al weer bijna 50) dat ie voor het eerst een vriendinnetje heeft! Niet altijd dat zwartgallige, Micha, dat zwart-kijkerige.. gewoon, royaal met iemand meeleven zoals ook iedereen met jou doet, toch? Dus, Mark: maak er wat van! Geef haar van katoen met die dikke VVD-pik van je!

7 Replies to “DE MEEST WEERZINWEKKENDE EN WANHOPIGE VERKIEZINGSSTUNT OOIT, ZOALS ALLEEN PEDO-PARTIJ VVD DAT KAN”

 1. Oh, je had Rutte liever met een kind op schoot gezien om je gore verhaaltjes te kunnen vertellen.

  Dat soort verhaaltjes bevredigt je meer? Letterlijk en figuurlijk?

  Tja, ja …….

 2. .. gewoon, royaal met iemand meeleven zoals ook iedereen met jou doet, toch?
  —————-

  Sympathy for the devil……hoor. Toppie, gooi alles maar in de bodemloze put. De hele schepping als lijk op de vuilnisbelt. Zaag je eigen been af voor Prins Bernhard (BV).

  Hij is het waard…..

 3. Er is een nieuwe massamoord uit gevonden van uit syriese staat .. hang een ondersteboven een kwartiertje op en het kan op ernstig hart en long falen gegooid worden …

  Totaal op eigen willekeur opererende emergis met blijkbaar blanco decreet en de aan emergis verbonden huisartsen roepen in hun diagnoses allemaal u heeft ernstig hart en long falen wel mogelijk achter alle alleenstaande 50 plussers aanzittende om ze falen aan te praten zo als mij al honderd maal waar twee ziekenhuizen en tien afdelingen cq tests zeggen van niet tot hun verbijstering dan.

  Mischien rooit rutte alle laatste PVVers wel uit

 4. Het wordt steeds walgelijker overal inderdaad.

  Een psychopathocratie kort voordat die als een etterbuil in je gezicht explodeert.

  Vandaag op Radio 1 wel …tig keer de verraderlijk vanzelfsprekende term “de onafhankelijke rechter” gehoord.
  Alsof psychopathische rechters zoals Vermeulen en Van Delden helemaal los zouden kunnen staan van bijv. HOVJ Ralph Gonsalves of PV “Landsadvocaat” Eric Daalder en onafhankelijk zouden kunnen zijn…..maar weet de goegemeente veel van deze vorm van optelsom van echte krankzinnigheid.

 5. Ach, gossie. Overduidelijk dat Kat alleen de koppen van artikelen leest en dan z’n gebruikelijke aannames doet en conclusies trekt.

  Fout Kat, dit zijn een interviewster en een premier die voor de lol samen op de foto gaan.

  Je valt alweer met gierende vaart door de mand.

  Ach ja, als je maar weer een blogje kunt plaatsen ……… als webmaster.

Geef een reactie