DE MOEDER ALLER DAGEN VOOR NEDERLAND LEUGENLAND

EXTRA: DE GROTE BESCHERM-VROUW VAN JORIS DEMMINK OP HET MINISTERIE VERTREKT * DE NAAM DEMMINK MAG NIET WORDEN GENOEMD IN DE MSM * STORDIAU OOK DRIJVENDE KRACHT ACHTER HETZE TEGEN MICHA

WAAR IS CAMIEL EURLINGS OP HET MOMENT VAN DE PRESENTATIE VAN HET MH 17-RAPPORT? * DE TELEGRAAF OVER HET VERBOD VRAGEN TE STELLEN: ‘DE AANWEZIGE JOURNALISTEN MOETEN ZICH AAN EEN OPVALLENDE REGEL HOUDEN’ * RUSLAND KOMT VANDAAG MET EIGEN RAPPORT * MAURICE DE HOAX: EEN PEILING ONDER HET ‘NEDERLANDSE VOLK’ WELK RAPPORT GELOOFWAARDIGER IS?

[wp_ad_camp_1] Dit is wel het meest onbarmhartige bewijs voor de totale collaboratie-rol van De Telegraaf. Het verbod aan de eigen verslaggevers vragen te mogen stellen aan de MH 17-onderzoekscommissie wordt geen ‘schandalige regel’ maar een ‘opvallende regel’ genoemd. Wij vragen ons intussen af hoe de ‘nabestaanden’ dit alles zullen beleven. Misschien kunnen ze rustig worden gehouden met nog een grote massa-herdenking in de RAI met Marco Borsato, Gordon, Bruce Springsteen en U2. En koning Willem natuurlijk. En Camiel Eurlings, hoe zou die zich voelen vandaag? Vragen, vragen, vragen. Maar de waarheid en Nederland zijn vandaag definitief gestorven.

Eén reactie op “DE MOEDER ALLER DAGEN VOOR NEDERLAND LEUGENLAND”

 1. Het wordt uit liefde gedaan, zodat de nabestaanden gespaard worden. Geen zout in wonden strooien, wat niet weet wat niet deert enzo. Geen bulkende MK die de nette bijeenkomst verstoort.

  Men wil immers ook de burgers ongewapend houden (of maken) omdat ze zich anders in eigen voet schieten. Die dingen zijn walgelijk krankzinnig levensgevaarlijk en horen (dus) bij PB en zijn naargeestige trawanten wereldwijd.
  Stel je een tot de tanden gewapende bevolking voor, die (op dit punt) ineens onkenmerkend eensgezind (de DRINGENDE noodzaak ervan plots echt inziend), ineens een psychopatentest voor alle gezagdragers, openbaar en privaat, gaat eisen:

  EEN NACHTMERRIE (zo psychopaten die konden hebben).

  Zo moest ook de Volkenbond vervangen worden door de veel betere (!) VN. Niet omdat “overwinnende” psychopaten, om met ‘horror-crimes’ tegen de mens(elijk)heid weg te komen, ijskoud wetten en instituties achteraf ongeldig verklaren en een geheel eigen, niet objectieve, geschiedenis gaan schrijven (‘The law does not or should not apply to psychopaths’), nee hoor, maar om de mensheid vooruit te helpen in ware menselijke groei. De Volkendbond had WOII niet voorkomen en had dus gefaald. Daarom moest hij uitgenomen worden.

  Schoolvoorbeeld prins Bernhard (of Stalin of Pol Pot of Winston Churchill) deed alles uit de goedheid van zijn hart, net als Ted Bundy of BTK (Bind Torture Kill). Begrijp dat toch eens!
  Daar kun je vertrouwd ook de sleutel van de wapenkast en de geldpersen e.d. aan overlaten.

  En anders aan Bill of met name Hillary Clinton wel. Die zijn immers niet de optelsom van ware krankzinnigheid. Daar hoort dus het geweldsmonopolie thuis en niet bij de normale huisvader.Stel je voor zeg….

Geef een reactie