DE MSM GAAN VA BANQUE -LEES DE NIEUWE COLUMN VAN MICHA OP NIBURU.CO

LEES HOE DE MSM NU FULL BLOWN CRIMINELE ORGANISATIES ZIJN GEWORDEN * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE MSM: MILJOENEN-CLAIM TEGEN DE TELEGRAAF * AANGIFTE TEGEN CRIMINEEL BART MOS * KLACHT BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK TEGEN DE VOLKSKRANT * SOMMATIE AAN DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK VAN ADVOCAAT DE KLACHT TE BEHANDELEN VAN 50 BURGERS TEGEN EENVANDAAG * GEEF EEN FINANCIELE BIJDRAGE VOOR DEZE STRIJD EN VRAAG HET REKENINGNUMMER VIA drsmkat@yahoo.com

Nadat CNN Alex Jones en Infowars jaren hebben doodgezwegen was daar deze week opeens -op prime time en de hele dag aangekondigd!- een compleet item over de conspiracy theorist en zijn website die meer bezoekers trekt dan de meest bezochte MSM-sites. De video staat in deze column en is historisch -om meerdere redenen. Wij richten ons thans op de claim van CNN dat Jones ‘een leider is van de Klu Klux Klan’. Dit is toch wel in extreme mate in your face. Zonder ook maar een poging te doen bewijs te leveren -als dat er zou zijn had CNN dat wel gebracht, ga daar maar vanuit!- wordt de populairste video-host van het land tot leider gebombardeerd van een criminele en racistische moord-organisatie! De week daarvoor riep een prominent lid van de Democratische Partij op Fox News op om Infowars op last van de overheid uit de lucht te halen. Ook die video kunt u in deze column bekijken. LEES VERDER OP NIBURU.CO

3 Replies to “DE MSM GAAN VA BANQUE -LEES DE NIEUWE COLUMN VAN MICHA OP NIBURU.CO”

 1. Lever jij ooit bewijs van ooit maar iets?

  Behalve het bewijs dat laffe en maatschappelijk volledig mislukte mannetjes heel lang (en heel armlastig) lang uit handen kunnen blijven van justitie ondanks veroordelingen tot gevangenisstraf?

  En het bewijs dat mislukkelingen als jij de belastingbetaler, mij dus, onevenredig veel geld kosten door hun behoefte het (door hen vermaledijde) rechtssysteem tot in de kleinste uithoeken te misbruiken?

  En maar bedelen om donaties, hoe triest. Ga gewoon eens geld verdienen Katje. Waar is trouwenss la dat geld van Poot voor de door jouw bewezen diensten gebeleven?

 2. Bewijs is helemaal niet nodig als “the powers that be” (psychopaten) 2 + 2 = 5 beweren.
  De enige die dat denken zijn de sukkels van de goegemeente.

  Dat kon je al in 1945 weten en we zijn nu in 2016 !!!

  Gaat dit met gezwinde spoed richting een broodnodige psychopatentest voor m.n. openbaar bestuur en -dienst?

  Nee? Dan ‘never mind, go on’.

Geef een reactie