DE MSM ZIJN NU ZO CRIMINEEL GEWORDEN, DAT ZE HET MIDDEL DEMONISEREN DAT EEN EINDE KAN MAKEN AAN DE GROOTSTE CRISIS UIT DE GESCHIEDENIS

EXTRA: WIJ MAKEN ONS GROTE ZORGEN OVER DE VRIENDEN BIJ NIBURU.CO DIE STEEDS VAKER DE KANT KIEZEN VAN DE CRIMINELE EN CORRUPTE MSM. IN EEN KRANKZINNIG EN COMPLEET LEUGENACHTIG ARTIKEL WERD CHLOROQUINE GEDEMONISEERD. WIJ SMS-TEN DE HOOFDREDACTIE OM ZE HIEROP TE WIJZEN MAAR MEN WEIGERDE IN TE GRIJPEN…

… DAARNAAST IS DEZE SITE AL JAREN MET EEN CAMPAGNE BEZIG DE Q-BEWEGING TE DEMONISEREN DIE ELKE WEEK MILJOENEN NIEUWE AANHANGERS KRIJGT -OPNIEUW ZONDER ENIGE KENNIS VAN ZAKEN, ENIG FEIT EN ENIG ONDERZOEK. WAAROM DOEN ZE DAT? WAAROM WORDT DE BEWEGING STEEDS GEDEMONISEERD ALS ‘HOPE PORN’ IN WEERWIL VAN ALLE FEITEN ZOALS VANDAAG WEER WORDT TOEGLICHT IN DEZE VIDEO? * NATUURLIJK, IN DEZE TIJDEN KAN NIEMAND GARANTIES BIEDEN EN HEEFT NIEMAND EEN ULTIEME CLAIM OP DE WAARHEID, MAAR ONS ONDERZOEK NAAR DE Q-BEWEGING (WE WAREN ERBIJ VANAF HET BEGIN EN PUBLICEERDEN ER ALS EERSTE IN NEDERLAND OVER, NOTA BENE OP NIBURU.CO) LEIDT TOT DE CONCLUSIE DAT ‘THE STORM’ DIE MOET CULMINEREN IN DE TAKEDOWN VAN DE PEDO DEEP-STATE REAL IS * WAAR WIJ OP BASIS VAN ONDERZOEK TOT CONCLUSIES EN ANALYSES KOMEN -ZONDER GARANTIES TE KUNNEN BIEDEN OF CLAIMS OP DE WAARHEID- GEEFT NIBURU ZICH OVER AAN ‘SCHIETEN UIT DE HEUP’ * WIJ HOPEN DAT DE MENSEN VAN NIBURU SNEL HET LICHT WEER GAAN ZIEN, WANT IN DE STRIJD TEGEN DE DEEP STATE HEBBEN WE ALLE POTENTIELE BONDGENOTEN NODIG!

4 Replies to “DE MSM ZIJN NU ZO CRIMINEEL GEWORDEN, DAT ZE HET MIDDEL DEMONISEREN DAT EEN EINDE KAN MAKEN AAN DE GROOTSTE CRISIS UIT DE GESCHIEDENIS”

 1. Covid-19 gaat het grootste bedrog uit de geschiedenis worden. Ik geloof niet in complottheoriën maar wèl in georganiseerde misdaad en vergaande incompetentie bij “onze” politici en hun MSM.

  Heg je de griep? Ga dan NIET naar de dokter en VOORAL NIET naar het ziekenhuis. Ziek de griep gewoon thuis onder de dekens uit met wat thee en extra vitaminen.

  1. Vraag je ook het volgende eens af:

   Hoe halen onze politici het in hun criminele rotkoppen om de Nederlandse belastingbetaler jaar in jaar uit met vele miljarden uit te plunderen teneinde hedge funds en andere casino-producten van de banken overeind te houden? En waarom horen we Baudet, Wilders en Marijnissen hier niet over?

   HOU OP MET STEMMEN!

   Het enige dat u bij de stembus bereikt is dat u de carrière van een misdadiger financiert.

  2. Je hoort het mensen van jullie eigen medicijnman Bosman: als je bijna stikt door een dubbele longontsteking, gewoon een paar vitaminen het bed in.

Geef een reactie