DE NEDERLANDSE JODEN WORDEN DOOR RUTTE GEOFFERD AAN HET MOSLIM-MONSTER

HET AANBIEDEN VAN ‘EEN CAMERA’ AAN DE JODEN IN AMSTERDAM IS EEN SMERIGE ANTISEMITISCHE PROVOCATIE VAN DEMMINK-VRIEND VAN AARTSEN: DE HELE STAD HANGT AL VOL MET TIENDUIZENDEN CAMERA’S!

WE HEBBEN ER AL EERDER VOOR GEWAARSCHUWD (video): DE ‘GEWONE’ JOOD WACHT HETZELFDE LOT ALS IN 1940 OMDAT DE NWO ZICH HEEFT VERKOCHT AAN DE ISLAM * POGROMS IN AMSTERDAM NADEREN NU SNEL: VAN AARTSEN DOET NIETS BEHALVE HET OPHANGEN VAN WAT CAMERA’S * HET OM GEEFT MOORDENDE MOSLIMS VRIJ BAAN: HET IS ALLEMAAL ZO GEPLAND

Het CIDI speelt inderdaad precies dezelfde rol als de Joodse Raad in de oorlog: de rode lopers worden opnieuw uitgerold voor het uitmoorden van de eigen broeders en zusters. De decadente en corrupte Joodse bobo’s in Den Haag likken zich liever in bij de macht, ook als deze macht openlijk samenspant met de Islam tegen henzelf, dan op te komen voor hun eigen achterban. Zou dit een van de redenen kunnen zijn voor het wereldwijde antisemitisme?

9 Replies to “DE NEDERLANDSE JODEN WORDEN DOOR RUTTE GEOFFERD AAN HET MOSLIM-MONSTER”

 1. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bernard_Madoff

  ‘Please God, don’t let it be a Jew’ zo prevelden de Joodse ‘gullible fools’ prooidieren/slachtoffers destijds in de USA.

  Maar Jood of christen zijn, voor psychopaten, die immers geen religieuze integratie kunnen kennen door het abnormaal (door beschadiging van-, onbedoelde wijziging bij de genetische inprenting) ontbreken van een archetype op het diepste instinctieve niveau, heeft God(sdienst) geen enkele betekenis.
  Het is iets raars en in potentie niet ongevaarlijks…….van prooidieren.

 2. De Joodse psychopaten van de USA ‘deep state’ kunnen best het project hebben uitgebroed om Europa te overspoelen met moslims.

  Net als de grote oplichter Bernard Madoff, geven ze natuurlijk niets om Joodse ‘gullible fools’ die bijv. voor hun ouderen willen zorgen. Integendeel, dat is extra interessante prooi.

  Geen familie-gevoel hè……..

 3. EU is een Zionisten bolwerk met Shulz en nu ook Martin Solmayer, rechterhand van Juncker hun agenda is het importeren van moslims, openzetten van de grenzen en dan schrijft Micha dit. Verdeel en heers. En blijkbaar zijn diegene die alternatieve media lezen nu ook dom.

  Overal waar de Zionistische maffia volledige regeert wordt samenleving in rap tempo verziekt, zie alleen EU al. Maar ook Zuid-Afrika, Brazilië en uiteraard Amerika wat een en al perversie en incompetentie is laatste jaren.

 4. Er was nogal wat te doen over Micha’s twitteraccount de laatste tijd. Op slot, verwijderd, gedoe met een bejaarde twitterfeed etc. Maar het meest relevante is niet behandeld: waarom beheert Micha dat account niet zelf? Er wordt op getwitterd over zaken waar ik Micha nog nooit over gehoord heb. Wat voegt dat precies toe aan het repertoire van Micha zelf? Misschien kan Micha daar eens op in gaan?

     1. Dat is niet jouw account, er staat een 1 achter. Ik rapporteer ze steeds aan twitter.

      https://twitter.com/drsmichakat1

      Hoe te rapporteren:
      Klikken op die drie klein cirkeltjes rechtsboven naast “volgen” en dan “Rapporteren” klikken.

Geef een reactie