DE NEPNIEUWS-SHOW VAN GELAUFF EN ORWELLOGREN VALT MIDDEN IN EEN WORLDWIDE CRACKDOWN ON FREE SPEECH: DAT ZEGT ALLES

VOOR DE WERELDWIJDE AANVAL OP DE VRIJHEID VAN MENINGSUITING EN NATUURLIJK MET NAME OP MEDIA DIE WAARHEID BRENGEN ZIE MET NAME INFOWARS -DAT NU ZELF OOK VAN YOUTUBE DREIGT TE WORDEN VERWIJDERD * MICHA WAS WEER TRENDSETTEND MET DE ELIMINATIE VAN ZIJN YOUTUBE-KANAAL DOOR CHRIS KLOMP

We hebben het al zo vaak gezegd: timing is een van de belangrijkste tools in handen van waarheidsvinders zoals Micha. Waarom gebeuren dingen juist op het moment dat ze gebeuren en niet op een ander moment? Die simpele vraag heeft Micha al talloze malen verbijsterende antwoorden gegeven op cruciale vragen. Passen we deze approach toe op de nepnieuws-show van de NOS van morgen, hebben we direct alle antwoorden op alle vragen aangaande deze unieke uitzending:

1. Waarom doet Gelauff dit? Antwoord: wereldwijd is de NWO bezig met een beslissend offensief tegen de vrijheid van meningsuiting. Dat blijkt uit met name wat er gebeurt in de VS waar de laatste weken talloze Youtube-kanalen van waarheidsvinders zijn gesloten. De nepnieuws-uitzending van de NOS sluit hier naadloos bij aan.

2. Uit wiens koker komt dit? Antwoord: uit de allerhoogste organen van de NWO en Bilderberg. In de VS blijkt dit door de censuur-golf op Youtube, Twitter en Facebook, organisaties die direct worden aangestuurd door de NWO. In Nederland blijkt dit uit het recente bezoek van Gelauff aan Kajsa Ollongren toen hij de opdracht kreegn voor de nepnieuws-avond. Ollongren is tijdens haar aanwezigheid op de Bilderberg-conferentie van 2016 geinstrueerd inzake het wereldwijde offensief tegen de waarheid dat dient te worden gediskwalificeerd als ‘nepnieuws’.

3. Wie bepaalt de inhoud? De NOS heeft niets te vertellen over de inhoud van de nepnieuws-avond: alles is van bovenaf bepaald en gedicteerd. Ondanks recente meldingen dat er aandacht zal worden besteed aan Micha en zijn websites, denken we eerder dat er opnieuw geen enkel concreet voorbeeld wordt gegeven van Nederlands nepnieuws en er geen enkel onderwerp zal worden behandeld: niet de vaccinaties, niet de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, niet 9-11 en al helemaal niet pizza-gate en de zaak-Demmink. Dat is namelijk veel te gevaarlijk omdat men dan te dicht bij de feiten komt -en dat moet juist tegen elke prijs worden voorkomen! Eerder verwachten we een hard core demoniserings-strategie waarin waarheisbrengers (‘complotdenkers’) als groep worden gedemoniseerd omdat zij als mensen niet zouden deugen -precies de strategie dus die de Nazi’s inzetten tegen de Joden. Ook verwachten we sterke demonisering van Poetin en Rusland omdat dit een cruciaal onderdeel is van de nepnieuws-strategie van de NWO.

4 Replies to “DE NEPNIEUWS-SHOW VAN GELAUFF EN ORWELLOGREN VALT MIDDEN IN EEN WORLDWIDE CRACKDOWN ON FREE SPEECH: DAT ZEGT ALLES”

  1. Micha, even voor de goede orde: alle tweets waarin je mensen belastert of beledigt, zullen worden gerapporteerd bij Twitter. Dus als je niet inbindt, is het al snel weer einde verhaal vwb alweer je tweede Twitteravontuur.

    1. Onder de waarheidsmanipulatoren zijn er tevens velen die zich als wolven in schaapskleren 24/7 bezig houden met het demoniseren van alles wat er niet binnen hun agenda past hoor Kat. Houd daarom alleen al toch eens op om over die slachtofferschapsrol van het uitverkoren volk tijdens de 2e wereld oorlog zo hypocriet ongeïnformeerd te doen! De overwinnaars van elk conflict propageren nog altijd hun eigen goedgekeurde misleiding omtrent dat wat er daadwerkelijk is gebeurd, en omdat er steeds meer aan het licht komt blijken de grootste schlemielen op de bühne tegelijkertijd achter de schermen by-proxy veruit de grootste daders te zijn geweest!:

      ‘The most effective way to destroy people is to deny and obliterate their own understanding of their history.’

      1. O.K Kat, ik weet het goed gemaakt met je. Wanneer je mijn gelinkte voorstelling (onder) hier op je blog op tape gepubliceerd voldoende weet te evenaren, dan beloof ik direct €5000,- op je rekening courant bij te schrijven. Ik bedoel, de waarheid verkondigen vergt inderdaad wel degelijk een schamele virtuele inspanning, ik vind dat echter veel te karig om mijn waardering voor je nogmaals virtuele getik mee te kunnen waarderen! WERKEN DUS MET JE REVOLUTIONAIRE TOETSENBORDEN MENTALITEIT!

Geef een reactie