DE NETHERLANDS-HASHTAG NA DE PEDO-TWEET VAN ROGER STONE: WHAT’S GOING ON?

ROGER STONE, EEN SUPER-SOLIDE BRON, HEEFT MET ZIJN HASHTAG ‘NETHERLANDS’ EEN KEIHARD SIGNAAL AFGEGEVEN EN DAT IS: NEDERLAND SPEELT EEN CENTRALE ROL IN DE AMERIKAANSE ELITE-PEDONETWERKEN * WAARUIT KAN DEZE ROL BESTAAN? * DUIDING EN UITLEG ALLEEN HIER OP ROL

[wp_ad_camp_1]

1. Op 20 maart verscheen op deze site een artikel met als kop: VOAT-files: Sharon Dijksma in verband gebracht met Pizzagate. Hier wordt een sterke indruk gewekt dat Dijksma een rol had bij het aanleveren van kinderen voor de Amerikaanse pedonetwerken via haar rol in de Clinton Foundation.

2. Binnen het hele pizzagate-verhaal want in essentie gaat over pedo-netwerken binnen de Democratische Partij van een extreem sadistisch karakter wordt een centrale rol gespeeld door de kunstenaares Marina Abramovic. Deze is groot geworden in Nederland. Ze heeft uitgebreid geposeerd voor een foto met Beatrix hetgeen veelzeggend is omdat ons KH -net als andere koninklijke huizen in Europa- diep in de pedo-netwerken zit. Hier een overzicht van de banden van Abramovic met Nederland. Ze heeft zelfs lange tijd in Amsterdam gewoond, aan de Oude Zijds Achterburgwal, midden in de Amsterdamse hoerenbuurt.

3. De recent overleden ex-politiebaas Gerard ‘zekere aanslag’ Bouman zou gestorven zijn in een ziekenhuis in de VS. Heeft hij voor zijn dood ‘gezongen’ over de Nederlandse pedofielen en is hij daarom in zijn ziekenhuisbed ‘gehartaanvald’?

4. Begin jaren 80 frequenteerde Claus homo- (en pedo-?) gelegenheden in New York samen met Frits Salomonson. Hiervan zijn opnames gemaakt waarmee Nederland werd gechanteerd. Zeker is dat de Amerikaanse geheime diensten over veel meer Nederlands pedo-materiaal beschikken, ondermeer vanuit de archieven van de Oost-Duitse Stasi die linea recta naar de VS zijn gegaan. De Stasi had een speciale unit om Westerse politici in pedo-situaties te brengen en ze daarmee te chanteren. Het ligt in de lijn hiervan te veronderstellen dat de Manuel Schadwald-files in het bezit zijn van de Amerikanen.

5. Het is ook waarschijnlijk dat de explosieve hashtag ‘Netherlands’ bedoeld is als ‘waarschuwing’ aan de kabinet-Rutte in de betekenis van ‘chantage’. De boodschap is dan: doe dit of dat, anders lanceren we enkele Nederlandse pedo-dossiers.

6 Replies to “DE NETHERLANDS-HASHTAG NA DE PEDO-TWEET VAN ROGER STONE: WHAT’S GOING ON?”

  1. Wat ik me altijd afvraag:
   Zijn die lui nou werkelijk dom, of aan het liegen?
   De Jezuïeten zetten die pedofiele netwerken op met hun weeshuizen en internaten, maar die lui gaan de joden beschuldigen?

   Als je niet begrijpt dat de Katholieken die pedofiele netwerken hebben opgezet om de macht te grijpen, met hun alumni zoals John Podesta, Bill Clinton ea, dan kan je beter je mond houden. Zionisme is volstrekt machteloos, want krijgt Jeruzalem niet eens in handen.
   Antizionistisch tuig.

   Waarschuwing: Op al mijn publicaties worden commentaren met antizionistische intenties per direct verwijderd, de papist die de misdaad pleegde snel geblockt.

 1. Ze schijten inderdaad bagger Kat, en daarom zijn ook moordeskaders dan wel in kinderen handelende koppeltjes als Klomp plus eega zo bang voor wat er zeker eveneens in Nederland staat te gebeuren! Verraderlijke lieden als Klomp die op bolderwagens onderweg voor hun martelexecutie op het binnenhof eerst nog door het volk met rotte eieren en andere strontwaren besmeurend gaan worden bekogeld, proberen dat moment nameLIJK zo lang als maar mogelijk uit te stellen via hun op grootheidswaanzinnige censuur gebaseerde despotisme!;

  “If you don’t make money on YouTube you can also upload at Minds.com. They are small but it’s at least a free way to reach more with your videos, and they say they are open minded.” YouTube Teams Up With ADL to Censor Content They Don’t Like!

Geef een reactie