9 Replies to “DE NIEUWE KLEREN VAN DE KEIZER – VERBRANDINGSOVENS UPDATE”

 1. MK leert het nooit geloof ik:

  ————————
  Stel je voor dat je naar een psychiater gaat en hem vraagt: waar heeft u gestudeerd? Dat zeg ik niet, antwoord de psychiater. Wie laat zich door zo’n zielenknijper onderzoeken?
  ————————-
  De vraag moet natuurlijk zijn, bent u op psychopathie onderzocht en zo ja met welk resultaat?

  Waar de ‘gullible fool’ in PB BV gestudeerd heeft is natuurlijk helemaal niet interessant. Globaal steeds dezelfde “bullshit”.

  Door een onder een ‘mask of sanity’ (precies het tegendeel van een opvallend en afschrikwekkend ijshockey keeper masker: ziedaar Hollywood) verborgen Hannibal Lecter, wil je echter liever niet behandeld worden, ook al gaat het alleen om je geld en ziet hij/zij er om moverende redenen van af, om je te vermoorden en met een glas chianti bij een bord favabonen volledig te consumeren.

   1. Laat maar zitten. Kevin Anett psycho con artist. Ook gewoon weer een oplichter. Het is dus weer gewoon bullshit. Geen beelden geen filmpjes nada niets.

   2. Hi ZH! Het ziet ernaar uit dat dat hele Zwolle-verhaal net zo’n grote hoax is als het ‘kinderoffer’ van Ronald Keizer. We houden jullie op de hoogte!

    1. Toos Nijenhuis, Anne Marie van Blijenburgh, Ronald Bernard worden als getuigen genoemd dan weetje het wel. Het is wachten op Myra die weer iemand gaat witwassen met behulp van zo’n oplichter. Zo heeft ze oplichter Vervloesem gebruikt om moordenaar Robby van der Plancken wit te wassen. Daarom ben ik zo fel tegen al die leugenaars oplichters en verraders die meeliften op alle echte onthullingen. Als de verhalen te mooi om waar te zijn zijn dan zijn ze dat meestal ook.

Geef een reactie