DE NIEUWE SPIN VAN JACK DE VRIES: RUTTE CORRUPT, MAAR VOOR HET GOEDE DOEL

DE SATANISCHE CREATIVITEIT VAN DE HILL & KNOWLTON-SPINDOCTERS KENT GEEN GRENZEN * NU RUTTE ONDER VUUR LIGT WEGENS HET VIEREN VAN EEN VERJAARDAG MET PEDOFIELEN EN CRIMINELEN, WORDT ERKEND DAT HIJ CORRUPT IS MAAR ‘VOOR DE GOEDE ZAAK’ * DIT IS DE INFOWAR IN OPTIMA FORMA * EERDER REGELDE JACK DAT RUTTE ‘EEN STERVENDE VROUW BIJSTOND‘ * AAN STUKKEN GESNEDEN KINDEREN, DIE STAAT RUTTE ECHTER NIET BIJ
[wp_ad_camp_1]
De grote revanche van De Telegraaf. Journalistiek spit- en graafwerk van Pullitzer-prijs nivo. Rutte hielp de Nederlandse loterijen in hun strijd voor gunstiger vergunningsvoorwaarden, waardoor ze hun prijzenpot konden oppompen. Theatergigant Joop van den Ende bewerkte de premier in die lobby. Dit blijkt uit documenten die De Telegraaf heeft achterhaald met een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur. zo lezen we vanochtend.

Nu maar hopen dat de koers wat wil aantrekken. Eerder stond Mark in Den Haag ‘een stervende vrouw bij’. Welke konijnen kunnen we de komende weken waarin de NWO en de Bilderbergers de laatste punten op de i’s zetten om het volk definitief te onderwerpen, leeg te plunderen en te verkrachten nog meer verwachten uit de peperdure hoed van Jack de Vries? De comeback van Camiel Eurlings? To be continued!

Geef een reactie