DE NIEUWE KICK VAN DE SUPER-ELITE: HET VERKRACHTEN EN VERMOORDEN VAN TOP-MODELLEN! EN: IS DONALD TRUMP DEEL VAN DEZE GANG?

ZIJN FRANK VAN DER GOOT EN SEBAS DIEKSTRA AL INGESCHAKELD DOOR DE AUSTRALISCHE POLITIE? WAT DOET PETER R.?

ALS JE ALLES GEHAD HEBT EN ALLES HEBT GEDAAN….. * SUPER-ELITE OP ZOEK NAAR DE ULTIEME ‘KICK’ * ZE KUNNEN DIT DOEN OMDAT ZE WORDEN ‘GEDEKT’ DOOR DE MSM * NA IVANA SMIT NU HET 20-JARIGE AUSTRALISCHE MODEL SINEAD MCNAMARA * HEEFT CAMIEL EURINGS OOK VOOR DEZE ZAAK EEN ALIBI? * MET DANK AAN NIBURU.CO

There we go. De lezing van deze site over de zaak-Ivana opnieuw bevestigd: het is de nieuwe trend van de super-elite, de nieuwste kick, vergelijkbaar met het maken van snuff-movies. We kunnen Ivana en Sinead daarom ook ‘snuff-modellen’ noemen. Dit krijg je dus als er decennia lang niet wordt ingegrepen inzake de perversiteiten van de super-elite en als de werkelijke daders in zaken zoals Marianne Vaatstra, Romy, Savannah en Anass geen haar wordt gekrenkt. Vergelijk het met een drugsverslaafde die steeds krachtiger middelen nodig heeft in steeds hogere dosis. Dat deze analyse klopt, blijkt vooral uit de panische en pathetische pogingen van media als De Telegraaf de ware toedracht in deze zaken toe te dekken -uiteraard in opdracht van diezelfde geperverteerde super-elite. Vaak worden mensen uit de media ‘uitgenodigd’ aanwezig te zijn bij deze seks- en moord-orgieen om op die wijze er helemaal zeker van te zijn dat ze er nooit over publiceren. Het zou ons niet verbazen als Paul Jansen, de hoofdredacteur van De Telegraaf, zo iemand is. Er moet tenslotte ergens een verklaring te vinden zijn voor de bizarre wijze waarop zijn krant in de zaak-Ivana opereert die veel verder gaat dan het ‘gewoon’ toedekken van de moord.

Vandaag komt Niburu.co met een uitgebreid en interessant stuk over dit onderwerp met ook aandacht voor het door ons onder de aandacht gebrachte boek van het Nederlandse super-model Nathalie Augustina. Dit schijft Niburu ondermeer:

Op pagina 63 in het boek wordt ook een pedofiele miljardair genoemd die een zogenaamd “orgie eiland” bezit. Wereldberoemde mensen vlogen naar dit eiland om seks te hebben met minderjarigen. Uit de vliegtuiglogboeken blijkt dat onder andere Prins Albert, Bill Clinton en Donald Trump (regelmatige) bezoekers van dat eiland zijn (geweest). Het uiteindelijke doel om deze belangrijke mensen hier naartoe te halen was volgens Henry Makow: chantage. Hij wordt niet met naam genoemd voor zover wij kunnen zien, maar het kan eigenlijk alleen maar Jeffrey Epstein zijn waarover dit gaat en waar wij eerder uitgebreid over hebben geschreven. Donald Trump is voor de volle honderd procent chantabel, voor een deel door zijn seksuele escapades met mensen zoals Jeffrey Epstein, maar vooral ook op zakelijk gebied via zijn bankiers. “I’ve known Jeff for fifteen years. Terrific guy,” Trump told New York Magazine for a 2002 profile of Epstein. “He’s a lot of fun to be with. It is even said that he likes beautiful women as much as I do, and many of them are on the younger side. No doubt about it — Jeffrey enjoys his social life.”

Dat Donald Trump voorkomt in de ‘vliegtuiglogboeken’ is onjuist. Er is geen enkel bewijs dat hij Epstein’s Orgy Island bezocht. Wel gingen Trump en Epstein een tijd lang vriendschappelijk met elkaar om. Dit lezen we in The New York Post:

Epstein was also a regular visitor to Donald Trump’s Mar-a-Lago, and the two were friends. According to the Daily Mail, Trump was a frequent dinner guest at Epstein’s home, which was often full of barely dressed models. In 2003, New York magazine reported that Trump also attended a dinner party at Epstein’s honoring Bill Clinton.

Het is ook hierom vrijwel ondenkbaar dat Trump deelnam aan ‘snuff-like’ orgieen met minderjarigen e/o super-modellen op dat eiland: als dat zo zou zijn, waarom komen zijn tegenstanders dan met die non-verhalen over consensual sex met vrouwen als Stormy Daniels en Karen McDougal? Blijkbaar is dat all they’ve got.

3 Replies to “DE NIEUWE KICK VAN DE SUPER-ELITE: HET VERKRACHTEN EN VERMOORDEN VAN TOP-MODELLEN! EN: IS DONALD TRUMP DEEL VAN DEZE GANG?”

  1. Wat ben jij een Trumphitsige jodenmoron zeg?! Het effectieve van chantagemateriaal blijft uiteraard dat het pas misbruikt hoeft te worden wanneer Donald met militaire middelen daadwerkelijk wereldwijd het criminele jodengespuis gelijk woekerende onkruid gaat beginnen te verdelgen! Voorlopig zie ik dat de KASTPEDO nog geenszins doen. En waarom blijft de volksverlakker anders zo inactief met zijn zogenaamde detentie van DEZE heks als hij op het schild ‘verkozen’ zou worden?

  2. Evenzo is er ook geen enkel bewijs dat Micha Kat seks met minderjarigen heeft gehad in kinderseksparadijzen Laos, Cambodja en Thailand. Micha is daar dan wel vele malen zonder verder reisgezelschap geweest maar dat bewijst natuurlijk helemaal niets. Wat ook niets bewijst is de volstrekte onduidelijke reden waarom hij daar soms wekenlang verbleef: hij had daar in principe niets te zoeken.

Geef een reactie