DE ONDERAARDSE SADO-PEDO-HORROR-GANGENSTELSELS EN DUNGEONS: BESTAAN ZE ECHT? MICHA KOMT ALS ENIGE MET DE FEITEN

NADAT CHARLIE WARD EN WIM VISSCHER RECENT MET WILDE CLAIMS KWAMEN OVER ‘ONDERAARDSE GANGENSTELSELS EN KERKERS’ WAAR HET MEEST WEERZINWEKKENDE KINDERMISBRUIK PLAATSVINDT -ZONDER ENIGE ONDERBOUWING ALHOEWEL VISSCHER CLAIMDE ‘FOTO’S TE HEBBEN GEZIEN’- HIER DE FEITEN IN DEZE VIDEO DIE GISTEREN GERELEASED WERD OP BITCHUTE MET ALS TITEL: THE TUNNEL CHILDREN, THE PROOF THAT WAS ASKED FOR * IS DIT CONVINCING? * VOOR MICHA NIET GENOEG

Een schokkende video, no doubt about it. Maar levert deze bewijs voor het bestaan van de veelbesproken onderaardse gangenstelsels overal ter wereld (ook in Den Haag en zelfs ‘onder het Binnenhof’) waar gruwelijk misbruik plaatsvindt en honderdduizenden kinderen en baby’s zijn ‘opgesloten in kooien’? Nou ja, kinderen en baby’s is wellicht wat te veel gezegd, want volgens berichten zijn het eerder duivelse creaturen waarmee zelfs geexperimenteerd zou zijn met genetische manipulatie. Het is allemaal te zien in de video. Al maanden gaan er ook verhalen rond dat Trump en de Patriots deze ‘onderwereld’ van sado-pedo-misbruik aan het ‘oprollen’ zijn en de kinderen aan het ‘bevrijden’. Ook dat is allemaal te zien in de video. Feit is dat de video geen beelden bevat van kinderen in kooien in tunnels en ook niet van individuele slachtoffers. Er is een foto van kinderen in kooien, maar die is wat mij betreft niet overtuigend in deze context. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat dit allemaal niet bestaat en onzin is. Voor het bestaan van onderaardse gangen en kerkers is meer dan voldoende bewijs en in Rome zijn onder het Vaticaan inderdaad botten gevonden van kinderen in gangen onder de grond. Iedereen die mijn werk volgt weet bovendien dat ik altijd uitga van de stelling: er is altijd meer, het is altijd nog veel erger! Ik sluit het bestaan van dit ondergrondse inferno dus zeker niet uit. Maar mijn onderzoek heeft in al die jaren nou juist opgeleverd dat het sado-pedo-misbruik vooral bovengronds plaatsvindt, in luxe villa’s en kastelen diep in de bossen in Belgie waar ook jachtpartijen plaatsvonden op kinderen die door de ‘elite’ met pijl en boog uit bomen werden geschoten waar ze gillend van angst in waren geklommen in de hoop uit handen te blijven van hun sado-pedo-moordenaars. Gruwelen genoeg dus ook boven de grond, zoals ook in de Pinokkio-bar in Praag waar in het bijzijn van Joris Demmink en onze ambassadeur een kind werd ‘dood-geneukt’ met een dildo in zijn achterste of in de stacaravan bij Kollum in Friesland waar Marianne Vaatstra op satanische wijze werd dood-gemarteld door de Nederlandse elite. Maar honderduizenden kinderen en tunnels onder de grond overal ter wereld? We kunnen slechts hopen en bidden dat het niet zo is. En als het allemaal wel echt bestaat, dan hopen en bidden we dat Trump en de Patriots inderdaad een einde maken aan deze hel. Waar we echter niet op zitten te wachten, is op ‘hope-porn’ en niet onderbouwde sensatie-claims van mensen als Ward en Visscher.

Eén reactie op “DE ONDERAARDSE SADO-PEDO-HORROR-GANGENSTELSELS EN DUNGEONS: BESTAAN ZE ECHT? MICHA KOMT ALS ENIGE MET DE FEITEN”

Geef een reactie