DE OVEREENKOMSTEN TUSSEN PIZZA-GATE EN DEMMINK-GATE WORDEN STEEDS BIZARDER

LAATSTE NIEUWS: LAATSTE VIDEO VAN DAVID SEAMAN ONDERSCHRIJFT DE EERSTE WET VAN MICHA KAT: ER IS ALTIJD MEER, HET IS ALTIJD ERGER * ZOWEL SEAMAN ALS KAT BESCHULDIGD ZELF PEDOFIEL TE ZIJN

Zowel David Seaman als Micha Kat door de stront gesleurd. Zowel bij David Seaman als bij Micha Kat (beiden Joden) wordt gefuckt met het YouTube-kanaal. Zowel bij David Seaman als bij Micha Kat zijn vreemde krachten actief op Wikipedia die het lemma ‘controleren’ en onmogelijk maken dat daarop eerlijke en juiste informatie komt te staan. Bij zowel David als Micha zijn er trollen actief die spinnen dat wij fake zijn en in werkelijkheid operern voor the powers that be:

Wordt er inzake Pizza-gate en Demmink-gate damage control uitgeoefend door dezelfde krachten op basis van dezelfde draaiboeken?

3 Replies to “DE OVEREENKOMSTEN TUSSEN PIZZA-GATE EN DEMMINK-GATE WORDEN STEEDS BIZARDER”

  1. Mosterd na de maaltijd wordt inderdaad altijd geserveerd door hen die als eerste intentie macht gerelateerde belangen hebben te verdedigen bij het bewust verspreiden van mensen verlakkende halve waarheden verhuld in hele gore & sneaky leugens Micha..: DEUHHH?!

Geef een reactie