DE POSTCODELOTERIJ EN DE STAATSLOTERIJ GAAN DOWN EN WORDEN EXPOSED ALS CRIMINELE PEDO-BANKEN

FERDY ROET ROERDE MET ZIJN LOTERIJVERLIES IN EEN PEDO-BEERPUT WAARIN ABSOLUUT NIET GEROERD MAG WORDEN * DAAROM HUURDE DE STAATSLOTERIJ BART MOS IN VAN DE TELEGRAAF OM ROET TE DEMONISEREN * DAAROM WERD ROET -NET ALS MICHA DIE IN DEZELFDE BEERPUT ROERDE- IN DE GEVANGENIS GESMETEN * NEDERLANDSE LOTERIJEN GEHEEL VERWEVEN MET INTERNATIONALE SADO-PEDO-HORROR-NETWERKEN * POSTCODELOTERIJ WERELDWIJD GROOTSTE DONOR CRIMINELE CLINTON FOUNDATION * ONDERSTAANDE VIDEO BEGINT OP HET JUISTE MOMENT BIJ 7:00 VOOR DE LINK TUSSEN LOTERIJEN EN CHILD ABUSE/TRAFFICKING

2 Replies to “DE POSTCODELOTERIJ EN DE STAATSLOTERIJ GAAN DOWN EN WORDEN EXPOSED ALS CRIMINELE PEDO-BANKEN”

  1. U gaat de “gevangenis in worden gesmeten” omdat u het nodig vond om Bart Mos, een journalist, met de dood te bedreigen. U heeft meermaals toegegeven dat het hier om een onvervalste doodsbedreiging ging omdat u even later excuses aanbood aan Mos. U bent later voor die doodsbedreiging veroordeeld tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van zeven dagen.

    Deze veroordeling heeft uiteraard niets te maken met “roeren in beerputten”. Uw eigen oliedomme gedrag is uw enige beerput.

  2. Ah, mooi. De beide loterijen blijven dus bestaan, want als gestoorde Kat zegt dat iets down gaat, dan gebeurt dat dus niet. Van de MSM tot aan individuele journalisten, van Macron tot Rutte, van Demmink tot Westenberg. Gekke Kat heeft ze allemaal down verklaard en ze zijn allemaal springlevend. De enige persoon die Kat niet down heeft verklaard, dat is hij zelf. En laat Kat nu zo down zijn als een verzopen zwerfkat.

Geef een reactie