DE PROFETIE VAN MICHA AAN DE JODEN VAN NEDERLAND

LAATSTE NIEUWS: HILLARY CLINTON NU VOLLEDIG EXPOSED! ZE BETAALDE VOOR EEN NEP-DOSSIER TEGEN TRUMP DAT VERVOLGENS WERD INGEZET VOOR HET VERKRIJGEN VAN EEN FISA-WARRANT OM HET TEAM-TRUMP TE KUNNEN AFLUISTEREN, WATERGATE 4.0

EXTRA: CHRIS KLOMP EN MARCEL GELAUFF STEEDS VERDER IN DE VERDEDIGING GEDRUKT OP HET PEDOFIELENDOSSIER: NU PROBEREN ZE HUN GELOOFWAARDIGHEID OVEREIND TE HOUDEN DOOR TE BERICHTEN OVER KINDERPORNO EN SEKSUELE UITBUITING DOOR HET KLOOTJESVOLK OP ZO JORIS DEMMINK EN DE ELITE-PEDOFIELEN UIT DE WIND TE HOUDEN

6 Replies to “DE PROFETIE VAN MICHA AAN DE JODEN VAN NEDERLAND”

  1. Allemachtig, wat een vetklomp! Je mag wel oppassen dat actievoerders van Greenpeace je niet in de Ierse Zee gaan proberen terug te rollen! Heb je geen passende broek meer?

    Inhoudelijk valt er verder weinig op te merken, anders dan dat we weer naar 5 minuten totale onzin uit de schimmige gewrochten tussen de oren van een verwarde man hebben zitten luisteren, en dat blijkbaar de ‘UFO-periode’ nu weer is opgevolgd door het ‘joden-tijdperk’ van de patiënt Micha Kat…

  2. Complete onzin en vraag me af wat de bedoeling hiervan is. De alternatieve media heeft allang gehoord van het Kalergi plan, Europeanen moeten gemixt worden met Aziaten en Afrikanen. EU is compleet Zion bolwerk dus daar zie je dat hun de grenzen openzetten ipv alle zijlen bijzetten om de grenzen te bewaken gebeurd het tegenovergestelde, worden, migranten zelfs ingevlogen. ISIS is een complete fabricatie van Israël en Saudi-Arabië, Israël fungeert zelfs als de luchtmacht van ISIS, raken Israël ook met geen vinger aan, compleet door IS+SA gefinancierd en bewapend ook door Turkije/westen. Nul komma nul gevaar voor Joden in Europa want die gasten staan onder hun controle.

    En dan die false flag aanslagen met ramen inslaan wat juist zo opvallend associatie met Kristallnacht is en nog met vlag ook uiteraard, eerst was het een Syriër, daarna een PALESTIJN. Ook compleet nep en dan nog maar te zwijgen over alle beveiligingsmaatregelen die er zijn tot aan dragen van vuurwapens aan toe.

    Dus weet niet wie je voor de gek probeert te houden. Tuurlijk zullen joden in Frankrijk last hebben van de verpaupering, de Afrikaanse verarming, ghetto’s, tuurlijk maar die kunnen naar Israël.

  3. UITWERPSELEN ONDER HET MENSELIJKE SOORT VERLATEN UIT VANZELFSPREKENDE LAFHEID HUN ZINKENDE JWO-SCHIP! & KRIJSENDE MIETJES ALS LABBEKAK KAT DIE VANAF HUN ONDERDUIK DE TERECHTE FURIE DER NIET-JODENDOM AL LETTERLIJK ZIEN OVERKOMEN, WETEN NIET MEER HOE SCHIJTERIG SCHNELL ZE WEER EENS HUN SLACHTOFFERSSCHAPSKAART UIT DE STINKENDE REET MOETEN TREKKEN. DUS COMPAÑEROS BINNEN HET IN MIJN GEVAL NEDERLANDSE ANTI-KIKE VERZET..: HAMAS, HAMAS…ALLE MAAR DAN OOK WERKELIJK ALLE JODENKIKES ZO SNEL ALS MAAR MOGELIJK AAN HET VERDELGING DAN WEL BESTRIJDENDE UITROEIGAS!!!

Geef een reactie