DE REVOLUTIE IS BEGONNEN! RUTTE, MABEL, NWO, KH, DEMMINK: IEDEREEN DOWN! STEUN MICHA!

VOLKSKRANT: ONDERKLASSE REKENT AF MET GEVESTIGDE ORDE * ‘ARBEIDERSKLASSE’ IS MASSAAL GAAN STEMMEN * ENORME SCHOP VOOR DE GEVESTIGDE ORDE

HET ONGELOFELIJKE IS GEBEURD: HET ENGELSE VOLK IS IN OPSTAND GEKOMEN TEGEN DE NWO EN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE * DE REVOLUTIE IN NEDERLAND IS NU NIET MEER TE STOPPEN * MICHA IS ZOALS EERDER GEZEGD BEREID HET LAND TE LEIDEN EN DE WALMENDE PEDO-PUINHOPEN OP TE RUIMEN * MARK RUTTE EN ALEXANDER PECHTOLD OP DE VLUCHT * MABEL DUIKT ONDER IN NIEUW-ZEELAND MET PETER R. DE VRIES * LATER OP DE DAG VIDEO-BOODSCHAP VAN MICHA * STEUN HEM EN STORT EEN BIJDRAGE NU DE OVWRWINNING DAAR IS [vraag het rekeningnummer op via drsmkat@yahoo.com]

[wp_ad_camp_1]

Mijn allereerste reactie was: shit, ik heb het fout gezien want gezegd dat een Brexit onmogelijk is en dat de NWO zulks nooit zou toelaten! Maar direct daarop zonk de waarheid in: het volk heeft zo genoeg van de pedo- en plunder-elite en de NWO -vooral dankzij internet en sites als deze- dat de Bilderbergers het manipuleren van de uitslag niet meer aandurfden! Stay tuned. Dit is de belangrijkste dag uit de moderne geschiedenis.

2 Replies to “DE REVOLUTIE IS BEGONNEN! RUTTE, MABEL, NWO, KH, DEMMINK: IEDEREEN DOWN! STEUN MICHA!”

  1. De feitelijke, concrete Brexit is er nog niet. Er is alleen de uitslag van een niet bindend (uiteraard) referendum. Cameron die zei zich er aan te zullen houden is afgetreden. Wie volgt hem op en zal die de afspraak van Cameron nakomen??? Volgens Rutte duurt e.e.a. sowieso nog anderhalf jaar en in anderhalf jaar is veel mogelijk.
    Als het niet is wat de NWO projectmatig heeft gepland, dan gaan ze er gegarandeerd omheen breien.

    1. Precies niet bindend en dan weet je wel wat er gaat gebeuren. Kijk binnenkort maar wat er met dat Oekraine referendum gaat gebeuren. Maakt het nog iets uit wat er gaat gebeuren. Ik denk het niet want de NWO gaat gewoon de stekker eruit trekken en dan breekt de pleuris uit. Ze gaan toch niet zitten wachten tot Trump en Poetin machtig genoeg zijn om ze op te pakken. Ze zijn niet dom. Een burgeroorlog is onvermijdelijk.

Geef een reactie