DE ROL ONE MILLION-CHALLANGE: DE FOTO VAN CAMIEL EURLINGS

OPROEP AAN ALLE NEDERLANDERS: WIE STUURT EEN FOTO IN VAN CAMIEL EURLINGS? * BEVINDT EEN VAN DE GROOTSTE POLITIEKE CRIMINELEN UIT ONZE GESCHIEDENIS ZICH IN ZIJN MET BELASTING- EN OMKOOP-GELD BETAALDE PEDO-PARADIJS OP BONAIRE?

EXTRA: BRONNEN MELDEN DEZE SITE DAT PETER R. ‘GEHEELONTHOUDER’ DE VRIES AAN DE DRANK IS * WIE FOTOGRAFEERT ‘MR. MISDAAD’ AAN HET BIER?

Camiel Eurlings is alweer gevlogen terwijl zijn voormaige collega’s de klappen moeten opvangen. Zoals we eerder berichtten is Eurlings ‘lid’ van een van de machtigste en meest sadistische pedo-sektes van het Vaticaan, de Ridders van het Heilige Graf. De Telegraaf heeft maanden lang op aansturing van Jack de Vries geprobeerd Camiel te koppelen aan blonde stoten om hem aldus een ‘hetero-profiel’ te geven. Waar is Camiel nu? Wie klikt Camiel? En Peter ‘bierR’ De Vries die nu definitief lijkt te zijn gesloopt?

Eén reactie op “DE ROL ONE MILLION-CHALLANGE: DE FOTO VAN CAMIEL EURLINGS”

  1. Psychopaten uit het PB netwerk, gaat het altijd “wonderlijk” naar den vleze.

    Hoe vaak dat warm glimmende Limburgse lachebekje Eurlings ijskoud in serie (het psychische equivalent van) gruwelmoord op zijn medemens heeft moeten plegen om binnen dat netwerk een ‘rising star’ te worden, daar kunnen we slechts naar raden….

Geef een reactie