DE TAAIE, HARDE EN EENZAME STRIJD VAN WIM DANKBAAR

VAATSTRA-ONDERZOEKER UIT OVERVEEN GAAT DWARS DOOR ALLES HEEN VOOR MAAR EEN DING: DE WAARHEID * MAAR DIE IS TE AFSCHUWELIJK VOOR HET VOLK OM TE KUNNEN GELOVEN * YEHUDI MOSZKOWICZ IS ONKWETSBAAR GEMAAKT WANT DOOR DEMMINK BENOEMD ALS ‘STORMRAM’ VAN DE VAATSTRA-DOOFPOTTERS

[wp_ad_camp_1]

Wim Dankbaar heeft recent op zijn site een lijst gepubliceerd van boekhandels waar zijn boek over de zaak-Vaatstra te koop is. Ik besloot direct die lijst ook via deze site bekend te maken, want hoe meer mensen op de hoogte raken van de manipulaties in de Vaatstra-zaak, hoe beter. Insiders weten dat Wim en ik verschillen over de vraag wat er werkelijk is gebeurd met Marianne in de fatale nacht in 1999, maar over een ding zijn we het altijd eens geweest: Jasper Steringa is niet de moordenaar. Ik heb diep respect voor de vasthoudendheid waarmee Wim zijn boodschap uitdraagt tegen grote persoonlijke offers die eigenlijk alleen zijn te vergelijken met die van mij. Ik heb het boek (nog) niet gelezen (wel zijn eerdere boek met Hans Mauritz) maar dat hoeft ook niet want ik weet toch wel hoe het zit. Intussen horen we werkelijk hallucinerende verhalen over de wijze waarop Yehudi Moszkowicz namens Joris Demmink en Bouke Vaatstra tekeer gaat tegen alles en iedereen (behalve tegen Micha Kat) die de Jasper-hoax aanvalt. Alleen dit optreden van Moszkowicz is wat mij betreft al een bewijs (het zoveelste) voor de weerzinwekkende wantoestanden rond deze lustmoord. Moszkowicz heeft van Demmink carte blanche gekregen om te plunderen en te intimideren in dienst van de werkelijke moordenaars van Marianne. Alle klachten en tuchtzaken tegen hem worden door de Orde van Advocaten op last van Demmink simpelweg in de prullenbak gegooid. In de grote strafzaak tegen Micha was Moskowicz aanvankelijk toegewezen als getuige die door Micha onder ede mocht worden ondervraagd over zijn samenspanning met het OM Micha achter de tralies te krijgen, maar via een krankzinnige truc heeft Justitie Moszkowicz ook weer gered van deze bedreiging: de zaak werd opeens overgeplaatst naar een ander Hof (Arnhem-Leeuwarden) en dat Hof zei opeens dat Yehudi niet meer hoeft te komen opdraven. Dit alles gebeurde onder leiding van Ouderling Abbink die op 14 september zelf terecht staat wegens klinische krankzinnigheid. Dit krijgt natuurlijk niemand allemaal bij elkaar bedacht, maar het is wel de waarheid. In Nederland. Op dit moment wensen we Wim alle goeds en sterkte toe, ondermeer bij zijn strijd tegen Moszkowicz.

4 Replies to “DE TAAIE, HARDE EN EENZAME STRIJD VAN WIM DANKBAAR”

 1. Ingekomen boodschap van Wim:

  Wim Dankbaar Today at 2:40 PM
  To
  ‘micha kat’

  Het gaat niet zozeer om de manipulaties in de Vaatstra zaak. Die manipulaties zijn een gevolg van de oorzaak. Die oorzaak is dat Justitie op dag 1 de ware toedracht van Feik heeft vernomen en dat Joris Demmink en Harm Brouwer daarop hebben besloten dat die ware toedracht (om onbekende reden, maar vrijwel zeker omdat Wolfgang, Ludger of de vader Feik Demmink konden chanteren met feiten die Joris de kop zouden kosten) niet naar buiten mocht komen. Vervolgens hebben zij de moordenaar Ali Hassan op zijn kamer in Leeuwarden laten oppakken en via het grenshospitium naar Noorwegen gesluisd. En Feik overgeplaatst naar AZC Musselkanaal om hem en zijn vader even later een verblijfsvergunning te geven. Alles uiteraard onder zwijgplicht.

  Dat dit de waarheid is volgt reeds uit de omstandigheden dat:

  1) Demmink en Brouwer niets durven te ondernemen tegen mijn boek.

  2) dat Feik niet wordt geproduceerd om het door mij gestelde te ontkennen.

  3) ik niet vervolgd wordt voor de smaadaangifte van Wolfgang.

  4) mijn veroordeling wegens smaad een onrechtmatige wassen neus is gebleken. Ik mag immers over deze twee aangevers exact dezelfde “smadelijke” informatie geven over deze aangevers als de informatie en hun namen die ik van mijn website moest verwijderen.

  Elke actie omtrent de bovengenoemde punten zet mijn boek breed in de belangstelling en daarmee het daarin gestelde misdrijf van Demmink en Brouwer. Die twee weten als geen ander dat dan echt de pleuris uitbreekt. Zoals Borghouts al zei: Dan stort heel Justitie in elkaar. Het is dus heel logisch dat er niets gebeurt.

  Groet,

  Wim

  Hi Wim!

  Het gaat mij er gewoon om dat er zoveel mogelijk mensen ‘wakker’ worden en de ware aard van ons justitie-apparaat gaan zien. Het lezen van jouw boek(en) is daarbij van belang. Overigens is het moment niet meer heel ver weg dat alle ‘dissidente stemmen’ gewoon opgepakt gaan worden zonder verder te kijken naar feiten en omstandigheden. Ik zou je daarom willen aanraden Nederland zo spoedig mogelijk te verlaten.

  Groet,

  Micha

 2. Micha Kat maakt er weer een leuk spelletje van, namelijk na zijn akkefietje met Yehudi Moszkowicz en de beweerde aanslag.

  Gaat Kat gezellig met Yehudi een babbeltje maken, en gaat zelfs werken voor de advocaat door een artikel te leveren voor de website Callimeri.
  Waar tevens weer een conflict ontstond ivm met een betaling.

  erg vreemd allemaal meneer Kat

  Overigens heb je altijd praatjes als een Telegraaf zijdelingse markten oppakt, tevens doe je dit evenwel om opeens Dankbaar zijn verhaal aan te halen. Vraag me trouwens af of Dankbaar hier van gecharmeerd is.

 3. LS…

  Als mensen het van ellende niet meer zien zitten, gaan ze vaak moppen tappen. Ik heb daar ook last van. Zeer ongepast maar toch: Als ik Yehudi zie, moet ik denken aan Hervé Villechaize in de Bond film: The Man with the Golden Gun. Miszterr Bonnd, Miszter Bonnd hoor je die gevaarlijk dwerg dan slissen terwijl hij driftig heen en weer over het witte doek beweegt. Die Yehudy is ook een gevaarlijk dwerg alleen niet zo komisch. Of toch ?!

  Voor de rest veel respect voor Dankbaar. ( En ook voor Micha !)

 4. Vanwaar deze plotselinge handreiking naar Dankbaar, de man die je eerder nog verguisde? Heb je iets van hem nodig? Verwacht in elk geval geen financiële steun van hem. Yehudi staat voor je in de rij…

Geef een reactie