DE TELEGRAAF GAAT OPROEPEN TOT MOORD EN MOET WORDEN GESTOPT

NU DE TELEGRAAF ER NIET IN IS GESLAAGD MICHA UIT TE SCHAKELEN VIA JUSTITIE ZAL DE KRANT OVERGAAN TOT ‘RIGOREUZERE MAATREGELEN’ * OVERAL TER WERELD SPELEN DE MSM NU DE GEWELDSKAART UIT * ‘DON’T WORRY, WE’RE COMING FOR CHLOE TOO‘ -BEDOELD IS DE 4-JARIGE KLEINDOCHTER VAN DONALD TRUMP * ‘BARRON MOET IN EEN KOOI WORDEN GESMETEN EN WORDEN VERKRACHT DOOR PEDOFIELEN’ * ‘PAK DE KINDEREN VAN BORDER PATROL ICE-AGENTS’

TELEGRAAF-HITMAN BART MOS IN DE STARTBLOKKEN VOOR NIEUWE HETZES OM DE PP-ELITE TE BESCHERMEN?

Bekijk deze video vanaf 21:00 voor een overzicht van de nieuwe Hitler- en Holocaust-gestuurde haatcampagne van de MSM. Hieronder: hysterisch bedrog van MSM on the loose!

5 Replies to “DE TELEGRAAF GAAT OPROEPEN TOT MOORD EN MOET WORDEN GESTOPT”

  1. De Telegraaf, danwel journalisten van de Telegraaf, hebben alle juridische zaken tegen je glansrijk gewonnen: het niet langer mogen misbruiken van de perskaart, of je voordoen als Telegraaf-journalist, een verbod op het gebruik van P*dograaf, last but not least: een definitieve veroordeling voor doodsbedreiging, hetgeen je definitief je NVJ-lidmaatschap kostte. Conclusie: je bént juridisch uitgeschakeld.
    Er is geen enkele intentie om je te vermoorden, omdat je al jaren niet meer relevant bent, en de Telegraaf hoeft dus ook niet ‘gestopt te worden’, omdat jij zo’n moordoproep fantaseert.

Geef een reactie