DE TELEGRAAF MAG NIET BERICHTEN OVER HEROPENING ONDERZOEK MOORD MODEL IN MALEISIE WEGENS IVANA-LEUGENS

PRECIES ZOALS WIJ ALTIJD HEBBEN VOORSPELD: DE ZAAK-IVANA GAAT NAAR DE MEEST MONSTERLIJKE CLIMAX DENKBAAR * DE TELEGRAAF SPEELT EEN CENTRALE ROL IN COVER UP * FRANK VAN DE GOOT WEIGERT MICHA DE STUKKEN TE GEVEN, FAMILIE REAGEERT NERGENS OP * FOPADVOCATE ELISE KRIELEN LAATSTE WANHOOPSPOGING TOT SPIN

VOLG DE IVANA-FILES OP DEZE SITE: DIT IS DE MOEDER ALLER KILLING-COVER-UPS WAAROVER ALLEEN MICHA BERICHT

De hamvraag is thans: was de intens corrupte en criminele regering-Najib rechtstreeks betrokken bij de moord op Ivana zoals dat het geval was bij de moord op het model Altantuya in 2006? Deze theorie geeft antwoord op alle vragen uit het dossier-Ivana, met name op het onverklaarbare optreden van de Maleise politie en de krankzinnige vrijlating na enkele uren van de hoofdverdachten die -dat lijkt nu wel duidelijk- werden ‘aangestuurd’ door ‘hogere krachten’. De nieuwe regering in Maleisie heeft de zaak-Altantuya thans heropend in het kader van het maken van schoon schip na de mindblowing puinhopen die Najib, een van de meest criminele en corrupte heersers uit de wereldgeschiedenis, heeft achtergelaten. Bij dit intens criminele bewind past natuurlijk ook ongekende seksuele uitspattingen met jonge modellen die natuurlijk in hun contacten met bobo’s allerlei info oppikten die ‘niet direct voor hen was bestemd’: Altantuya lijkt hiervan zeker het slachtoffer te zijn geworden en datzelfde zou evengoed kunnen gelden voor Ivana. Het wachten is nu op het moment dat de nieuwe regering-Mahatir de zaak-Ivana wel serieus gaat aanpakken. Waar laat deze laatste ontwikkeling De Telegraaf staan die overduidelijk in opdracht van de criminele Najib-mafia heeft meegewerkt aan de doofpot -daarbij zonder twijfel tevens aangezet door de Nederlandse justitie-mafia die wellicht ook een rol speelt in de moord? Feit is dat de krant die ‘leading’ is in de berichtgeving over Ivana zwijgt over deze laatste spectaculaire ontwikkelingen.

2 Replies to “DE TELEGRAAF MAG NIET BERICHTEN OVER HEROPENING ONDERZOEK MOORD MODEL IN MALEISIE WEGENS IVANA-LEUGENS”

  1. Op de foto (en ook andere beelden van de veiligheidscamera) heeft de jongedame die gedragen wordt duidelijk lichtgekleurd haar! (vgl. met de man bv.) Maar op de laatste foto die Ivana stuurde naar haar vriendje was ze donker.

  2. Ondertussen stoomt psychopathocratie Prins Bernhard BV ijskoud/onverstoorbaar voort psychopaten belonend en untermensch MK doodzwijgend en als een lastige paardenvlieg de Groningse knollenvelden in bonjourend.

    Thom de Graaf (gisteren was het nog niet zeker) wordt de opvolger van moreel debiele soortgenoot “Piet Hein” Donner en de kern-krankzinnige Jaap de Hoop Scheffer, Winnie Sorgdrager en Sybilla Dekker worden Ministers van Staat (Prins Bernhard BV).

Geef een reactie