DE TRANSGENDER DIE DEMMINK ALSNOG KAN OPKNOPEN KAN IN BREDA ONGESTRAFT ZIJN GANG GAAN…. WANT WEET ALLES VAN DE ELITE-PEDOFIELEN!

NU VOL IN BEELD: LEONNE ZEEGERS VAN SEKSCLUB PARADISE DIE DEMMINK, DONNER EN HIRSCH BALLIN ONTVING * ADELE VAN DER PLAS SPRAK MET ZEEGERS MAAR DURFT DIT NIET PUBLIEK TE MAKEN * LEES HIER ALLE BACKGROUNDS OVER DE ROL VAN ZEEGERS IN DE ZAAK TEGEN DEMMINK * VIA FRED TEEVEN KAN DE ZAAK NOG ALTIJD GOEDKOMEN EN KUNNEN DE PEDO-MISDADIGERS WORDEN BERECHT

[wp_ad_camp_1]

We kregen dit filmpje toegespeeld van de bron uit Breda met de volgende tekst: I.p.v. dat de autoriteiten een einde maken aan illegale praktijken van deze “meesters” en kijkt naar de inhoud van het filmpje, probeert men filmpje – waaruit blijkt dat autoriteiten vreemde rol spelen- van het internet te krijgen door Zeegers aan te zetten tot indienen van klachten. Heb inmiddels bewijs dat politie actief Zeegers heeft benaderd en vroeg om aangifte te doen zodat filmpje van het net af kan. Dat terwijl ik allerlei stukken heb waaruit blijkt dat Zeegers zich na toestanden met SM boot te Turkije,bordeel op Academiesingel 42, goudsmokkel tegenwoordig bezig houdt met drugsgerelateerde zaken/aftappen elektra i.v.m. hennepkwekerijen. Justitie weet alles maar kijkt opzettelijk weg. De bron meldt ook dit: Maar het wordt steeds gekker heb afgelopen week dagenlang in de cel gezeten o.a. tgv zgn verdenking “laster en smaad” Voor het geval dat het filmpje toch wordt verwijderd of dat Chris Klomp wordt ingezet om het Yotube-kanaal op zwart te zetten volg hieronder de tekst die is geplaatst onder het filmpje op Youtube:

SM “meesteres” en sumo-worstelaar Leone Zeegers werd geboren als man en is voormalig-uitbater van “SM paradise breda” en tevens voormalig-uitbater van een drijvend pedo-bordeel te Turkije derhalve één van de spelers in zaak Demmink. Deze “dame” verteld vreemd verhaal inzake toedekken/wegkijken illegale activiteiten. Opmerkelijk genoeg lijken autoriteiten dat spel mee te spelen. Na div.meldingen door de buurt en verschillende.benadeelden o.a.inzake verschillende vormen van fraude, illegaal elektra tappen,wietkwekerijen,drugshandel, flessentrekkerij, oplichting, valsheid in geschrifte, elektra- aftap, elektra diefstal,meineed,gevaarzetting,mensenhandel,goudsmokkel,etc. doet OM niets, doet politie niets , doet gemeente niets, doet Enexis niets…… Sterker nog de autoriteiten zetten mensen die melding maken/aangifte willen doen onrechtmatig onder druk, men seponeert aangiftes/klachten of maakt doen aangifte onmogelijk. Signalen vanuit gemeenteraad Breda worden door burgemeester genegeerd en beloftes worden niet nagekomen.Dit filmpje (m.b.t. o.a illegale elektra-tap en woonfraude) werd autoriteiten (o.a burgemeester van Breda) aangeboden evenwel men reageert simpelweg niet. Waarschijnlijk reageert men niet omdat men reeds weet heeft van illegale activiteiten omdat men die zelf faciliteert….. Daarom voor iedereen kijkplezier en mogelijkheid zelf conclusies te trekken inzake de zgn trias, de zgn rechtshandhaving en de zgn rechtsstaat. Leg dan ook uit waarom Zeegers voor de rechter ONMOGELIJK KON ONTKENNEN Demmink in Turkije ontvangen te hebben en vervolgens er GEEN vervolging van Demmink komt ……waarna de MSM papegaait dat Demmink nooit in Turkije geweest is. Verklaar in die context waarom Zeegers al meer dan 20 jaar zich misdraagt/de wet overtreedt en daar elke keer weer mee wegkomt. Bijgesloten bericht dat o.a aan de burgemeester van Breda werd gestuurd en tot geen enkele actie of reactie heeft geleid.

Geef een reactie