DE UIL VAN MINERVA IS UITGEVLOGEN… MAAR WAAR GAAT DE VLUCHT NAAR TOE? EN DURFT DE UIL OOK TE VLIEGEN BIJ DAGLICHT?

ER ZIJN TWEE DINGEN DIE MOETEN GEBEUREN OM FVD ECHT GELOOFWAARDIG TE MAKEN: HIDDEMA MOET VERDWIJNEN EN DE ZAAK-DEMMINK/PEDONETWERKEN/JEUGDZORG MOET EEN PRIORITEIT WORDEN * ZOLANG FVD HET TABOE HONOREERT OP DE ZAAK-DEMMINK, WERKEN ZE DE FACTO SAMEN MET MARK RUTTE -OOK AL ZIJN ZE OP SOMMIGE PUNTEN ‘HEEL LEUK BEZIG’

correctie: op 2:39 zegt Micha ‘moordaanslagen’; dat moet zijn ‘doodsbedreigingen’

3 Replies to “DE UIL VAN MINERVA IS UITGEVLOGEN… MAAR WAAR GAAT DE VLUCHT NAAR TOE? EN DURFT DE UIL OOK TE VLIEGEN BIJ DAGLICHT?”

  1. Uiteraard gaat het FvD haar aanhang verraden. De kiezers begrijpen maar niet dat democratie slechts een facade is en dat er op hoop geen enkele garantie zit. Dat hoop hèt marketing-product bij uitstek van politici is. En wees eens eerlijk: als je die koppen van Baudet of Hiddema ziet zou je dan een tweedehands auto van één van hen kopen? Het antwoord is natuurlijk: nee. Omdat eerlijk geld zonder rente geen bankiers en politici als tussenhandelaren gebruiken kan stemt men ALTIJD op een criminele handlanger van Goldman Sachs. En Baudet is een politicus dus een criminele handlanger van Goldman Sachs. Stemmen (op wie dan ook) is het domste dat je kunt doen. Het is zaken doen met misdadigers van de ergste soort. Maar ik weet het nu al: over twee jaar wordt de opkomst bij de verkiezingen nòg groter dan vorige keer. Men heeft de politieke, financiële en mediale stront waarin we allemaal zitten geheel en al aan zichzelf te danken. Politici kunnen vast rekenen op de domheid van het electoraat.

    En de media gaan echt niet down Micha. Zelfs toen Berlijn in 1944 helemaal in puin lag en de bevolking moest zien te overleven kwamen de kranten nog uit.

    1. Het enige lichtpuntje is dat een aantal Duitse economen verwachten dat de komende economische crisis zó al-omvattend en ernstig zal zijn dat het huidige systeem van bankieren, politiek en mainstream media dit ook niet meer zullen overleven.

Geef een reactie