DE VAL VAN STIJN FRANKEN: COMPLETE STRAFRECHT-ADVOCATUUR CORRUPT OP ADELE VAN DER PLAS NA

ALLE STRAFPLEITERS DIE OOIT BIJ PAUW (& WITTEMAN) HEBBEN GEZETEN WERKEN VOOR JORIS DEMMINK * STIJN FRANKEN IS DE CORRUPTSTE VAN HET SPAN SAMEN MET BENEDICTE FICQ * FRANKEN WIST VAN HET ‘VOORKOKEN’ VAN DE VONNISSEN TEGEN ZIJN ‘CLIENT’ HOLLEEDER * FRANKEN WAS OOK DE ADVOCAAT VAN DE CRIMINELE RECHTER HANS WESTENBERG * LEES ARTIKEL 2010 OP KLOL: STRAFADVOCATUUR IS MEGA-ZWENDEL

[wp_ad_camp_1]

Daags nadat deze site kon onthullen dat ‘strafpleiter’ Nico Meijering voor Joris Demmink werkt stort nu de creme de la creme van ’s lands strafadvocatuur, prof.dr.mr. Stijn Franken, van zijn voetstuk. Lees hier de analyse van Steve Brown. De val van Franken volgde direct op het verbijsterende nieuws dat Joris Demmink het vonnis in de zaak-Holleeder al had laten schrijven. Hiermee is in een keer vastgesteld dat de hele zaak-Holleeder en scam is, een patsy-zaak louter bedoeld om Justitie voor het volk in een positief licht te plaatsen. Reken maar dat Franken van deze wantoestanden op de hoogte was. Een totale verrader dus en een crimineel als geen ander, deze Franken die natuurlijk niet toevallig ook de advocaat was van de criminele rechter Hans Westenberg toen deze werd vervolgd wegens meineed. Ga er maar vanuit dat ook in die zaak het vonnis al klaar lag voor de inhoudelijke behandeling -met instemming van Franken. Idem Lucia de Berk. Dat Stijn Franken voor het OM werkt, heeft Micha zelf herhaaldelijk kunnen constateren op borrels en andere gelegenheden waar de strafpleiter steeds raar stond te smoezen met mensen van het OM en met Harm Brouwer. Een grote bende mafiose bedriegers, die strafpleiters. Er was er een die hier niet aan wilde meedoen: Bram Moszkowicz.

2 Replies to “DE VAL VAN STIJN FRANKEN: COMPLETE STRAFRECHT-ADVOCATUUR CORRUPT OP ADELE VAN DER PLAS NA”

  1. Goed voorbeeld Bram M., mensen laten bedreigen op zijn kantoor (Endstra files), consigliere voor Holleeder (auto’s, scooters op zijn naam), koffers met zwart geld, klanten oplichten.

    En trouwens al die zogenaamde vormfoutjes en andere trucjes bij de zaken van Bram M., was zeker niet in samenwerking met OM/rechters? In Endstra files wordt zelfs gesproken dat groep moskzo rechters chanteerde. Denk eerder bron van alles shit dan een uitzondering.

  2. Ene Van der Plas zat bij de amateuristische trawanten van RSHA intrigant en hoogverrader prins Bernhard die in 1945 het Bureau Nationale (Oranje/PB) Veiligheid (BNV) uitmaakten. De voorloper van de BVD en de huidige AIVD.

    Is Adèle diens dochter? Het is een eigenaardige troelewoep, dat in ieder geval!

Geef een reactie