DE ‘VERBORGEN’ KERSTTOESPRAAK VAN DE KONING: NWO EN SATANISME

WAT VOOR SCHILDERIJ HANGT ER ACHTER KONING WILLEM? IS HET EEN 3D-ACHTIG PORTRET VAN ADOLF HITLER? ZO NIET, WAT IS HET DAN WEL? * WAAROM ZIEN WE GEEN KERSTBOOM EN EEN FOTO VAN ZIJN VROUW EN KINDEREN? * IS DAT OMDAT DE WERELD MOET WORDEN VOORBEREID OP DE AFSCHAFFING VAN HET KERSTFEEST NA DE VERNIETIGING VAN SINTERKLAAS?

[wp_ad_camp_1]

Alle puzzelstukjes vallen in elkaar, opnieuw. Premier Rutte die zich alleen tot de moslims richt in zijn eindejaarswens. Het ontbreken van een kerstboom en elke vorm van kerstversiering in de entourage van de kersttoespraak van de koning. Maar het gaat nog verder. Niet alleen is de verborgen boodschap in de kersttoespraak van de koning dat het kerstfeest verleden tijd wordt -precies zoals de NWO eerder afrekende met de sinterklaasviering- maar ook dat het traditionele gezin in de ban is gedaan door de NWO ten faveure van getrouwde homo-stellen -met geadopteerde pedo-slachtoffertjes- en transgenders. Want waarom zien we geen gezellige familiefoto van Max met de kids? Hier is over nagedacht, mensen, neem dat maar van ons aan! Maar er is weer meer. Aan de muur geen Karel Appel of desnoods een mooi Hollands strandtafereel van de Haagse School, maar een satanisch ‘schilderij’ dat volgens vele klokkenluiders een soort 3D-adaptie is van een portret van Adolf Hitler . Zie de afbeelding in de slider. We moeten zeggen, hier is een punt. En als het dat niet is, wat is het dan wel?

3 Replies to “DE ‘VERBORGEN’ KERSTTOESPRAAK VAN DE KONING: NWO EN SATANISME”

 1. ” “dat het traditionele gezin in de ban is gedaan door de NWO ten faveure van getrouwde homo-stellen -met geadopteerde pedo-slachtoffertjes- en transgenders.”
  Het staat er echt!!”

  Mispoes!

 2. LS…

  Na twee minuten weggedraaid. Kon nog net op tijd mijn bad bereiken en daarna een uurtje op de pot. Je kan sowieso de buis niet aanzetten of je ziet Pedo Paul de Leeuw (Met zoon of was het Zwarte Piet ? )of Pedo Air de Vries of die andere griezel Surinaamse Khazaar Spong met kots verwekkende schijnschijtheilige toespraak over de buis glibberen. Maar evengoed beste Micha ! De best wensen voor het nieuwe jaar ! Dat je ook in het komende jaar in deze satanische wereld overeind mag lijven.

 3. “dat het traditionele gezin in de ban is gedaan door de NWO ten faveure van getrouwde homo-stellen -met geadopteerde pedo-slachtoffertjes- en transgenders.”

  Het staat er echt!!

Geef een reactie