DE VIERDE BEVRIJDINGSTOESPRAAK VAN MICHA NAMENS DE ORP OVER HET MINISTERIE VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE

BREAKING: KAN HET NOG ONTLUISTERENDER MET PEDOFIELENKRANT DE TELEGRAAF? * JA: ‘OUDGEDIENDEN’ VAN DE KRANT KREGEN ZICH TEGEN PAUL JANSEN: ‘ONDER HEM WORDEN OUDE REKENINGEN VEREFFEND’

2 Replies to “DE VIERDE BEVRIJDINGSTOESPRAAK VAN MICHA NAMENS DE ORP OVER HET MINISTERIE VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE”

 1. Een van de eerste dingen waar we vanaf moeten is dat ze iemand vast kunnen zetten ‘onder volledige beperkingenen’ dat staat zo’n beetje gelijk aan marteling waardoor ze van iedereen alles verklaard kunnen krijgen. Pure marteling volgens mij en ongekend in beschaafde samenleving.

 2. Omdat MK de laatste 15 jaar een beetje wakker wordt, meldt hij zich meteen maar aan als minister van V&J van de ORP. Nu ja, gekker als met de Van der Steur ‘dead inside’ ofwel ledige bastaard kan het niet worden.

  Dit is echter al bekend sinds 1945, alleen zijn de Nederlandse ‘dead inside’ kaaskoppen zulke onmogelijke narcistische navelstaarders, die dit allemaal hebben laten gebeuren (denk bijv. aan het optreden van die weerzinwekkende psychopaat alias socialist Joop den Uyl t.t.v. de Lockheed affaire), dat ze nu eigenlijk verdienen en het onvermijdelijk wordt dood uit de lucht geschoten te worden als uit MH17.

  Trekken aan een dood paard bij deze moerasdeltabewoners. Filips II zei het ook al.

  Uw ECHTE ambtenaren zijn door de SS psychopaat (zelfde ‘pure evil’ krankzinnig energiek op macht en controle gerichte mindset als Stalin, Churchill, Joop den Uyl, Jaap de Hoop Scheffer, H.A.A.G. Vermeulen, Joris Demmink etc. etc.) prins Bernhard, allemaal (in de rug gestoken) vermoord of het psychische equivalent daarvan.

  Nu zit u dus in een vanaf 1945 volledig uitgebouwde SS psychopathocratie, die bovendien een vazalstaat is van de USA/GB/NAVO (de gruwelmoordenaars van Dresden).

  De SS-staat is er (kenmerkend) niet voor de burgers, maar andersom.

  Om deze verraders/collaborateurs nu “ambtenaren” te noemen is (goed bedoeld wellicht) eigenlijk misleidend.

Geef een reactie