DE VIJANDEN VAN MICHA GAAN ERAAN, EEN VOOR EEN

DE LIJST VAN SCALPEN VAN CRIMINELE EN CORRUPTE VERRADERS DIE MICHA AAN ZIJN RIEM HEEFT HANGEN * BEGRIJPEN WE NU WAAROM JUSTITIE MICHA COUTE QUE COUTE KAPOT WIL MAKEN? * CONFRONTATIE VAN MICHA MET DE ZWARTE MAFIA GAAT EEN NIEUWE FASE IN NU DE TOEKOMST VAN MICHA IN HANDEN LIGT VAN OUDERLING ABBINK, LATER MEER

1. Ivo Opstelten: door Micha volledig exposed als de ‘nooit liegende’ minister en als intimus van Joris Demmink. Politiek verantwoordelijk voor de 10 criminele vervolgingen van Micha door het OM. Viel als een corrupte hond in het zwaard van zijn eigen leugens en smerigheden.

2. Fred Teeven: zie Ivo Opstelten. Verder als ‘Rolodex-Fred’ zowel politiek als ook strafrechterlijk verantwoordelijk voor het kunnen voortbestaan van de pedo-netwerken. Beloofde in een persoonlijk onderhoud met Micha Demmink te zullen aanpakken.

3. Gerard Bouman: verantwoordelijk voor het voortzetten van de door Bernhad Welten begonnen terreur-campagne tegen Micha met tientallen arrestaties en detenties. Afgeserveerd als een incompetente idioot die een ongekende puinhoop achterlaat.

4. Hans Westenberg: dacht met Micha te kunnen afrekenen via een bodemprocedure bij zijn ‘vrinden’ nadat Micha hem had exposed als een corrupte crimineel. Eindigde zelf als de meest criminele magistraat uit de Nederlandse geschiedenis.

5. Carla Eradus: vlak voor haar installatie als president van de rechtbank Amsterdam door Micha (en Pamela Hemelrijk) exposed als corrupt varken en key player in de pedo-netwerken. Moest hierdoor volledig in de luwte opereren en vertrok vorig jaar met pek en veren overdekt via de achteruitgang.

6. Pieter Kalbfleisch: mede door Micha exposed als de ‘kwade genius’ achter het Westenberg-drama. Vertrok gedwongen als NMa-voorzitter.

7. Esther Voet: hysterische CIDI-voorzitter moest reeds enkele maanden nadat Micha de aanval op haar opende wegens steun aan de holocaust op Palestijnse kinderen vertrekken.

8. Elsevier/Gerlof Leistra: magazine door de eigenaar bij het grofvuil gezet nadat het samen met het OM probeerde af te rekenen met Micha.

9. Sjuul Paradijs: verantwoordelijk voor het ontslag van Micha bij De Telegraaf in 2008 nog voordat hij een letter had kunnen publiceren. Tevens verantwoordelijk voor vier civiele zaken tegen Micha. Als een jankende jakhals de straat op gekieperd; nooit meer iets van vernomen.

10. Pieter Cloo: Opvolger van Joris Demmink, verantwoordelijk voor de ‘Hommes-squads’ die Micha on line terroriseren. Stortte roemloos neer. Nooit meer iets van vernomen.

Coming up: Marcel Gelauff (NOS) en Herman Bolhaar (OM).

7 Replies to “DE VIJANDEN VAN MICHA GAAN ERAAN, EEN VOOR EEN”

  1. Geestig, al de namen die Micha noemt betreffen mensen met goede banen dan wel vorstelijke pensioenen die niets hebben te vrezen terwijl Micha een trieste opgejaagde en financieel berooide verdachte is die vluchtend van jeugdherberg tot daklozenopvang buiten Nederland probeert aan een reeks strafvervolgingen te ontsnappen.

    Hilarisch.

    1. Volledig mee eens. Ze vallen Micha aan, proberen hem van alles aan te wrijven, maar tenslotte overkomt ze iets en kruipen met de staart tussen de benen weg.

  2. LS…

    Het Satanische Elite Tuig kan direct aan de slag in de diverse opvangcentra. Werk zat. Ook voor Vieze Bea. Lekker Appeltaart bakken !

Geef een reactie