DE VOLKSKRANT: ‘GEEF COMPLOTDENKERS MAAR EENS ONGELIJK!’

DE KRANT WORDT BINNENKORT DOOR MICHA VOOR DE RECHTER GESLEEPT OMDAT HET HEM ‘EEN PARANOIDE GEK’ NOEMDE EN ‘KONING VAN HET GEKKENHUIS’ OMDAT HIJ IN ‘COMPLOTTEN’ ZOU GELOVEN * MAAR AMPER EEN JAAR GELEDEN ONDERSTREEPTE DE VOLKSKRANT HET GELIJK VAN ‘COMPLOTDENKERS’ * OCHTENDBLAD STEEDS VERDER IN DE PROBLEMEN DOOR HETZE DOOR MARCEL HULSPAS * 3 FEBRUARI KOMT DE ZAAK VOOR DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK

Het laatste juridische eindje van de zaak-Demmink wordt in het duister achter gesloten deuren afgemaakt -als dat inmiddels al niet is gebeurd. In een proefschrift wordt een poging gedaan de hele zaak-Demmink als ‘complotconstructie’ weg te zetten, maar de promotor zit samen met Joris Demmink in een mensensrechten-comite. Micha maakt dingen mee in de rechtzaal die ‘normaal gesproken’ helemaal niet kunnen of niet bestaan zoals een veroordeling voor een ‘doodsbedreiging’ waarvoor excuses is aangeboden. De Volkskrant noemt Micha een ‘paranoide gek’ -nog nooit eerder gebeurd in Nederland. Enzovoort enzovoort. We hebben het al vaker gezegd: het echte complot is niet de zaak-Demmink, maar de wijze waarop die zaak wordt ‘gedoofpot’!!! En nu komt daar nog iets krankzinnigs bij: de krant die Micha een ‘paranoide gek’ noemde omdat hij in ‘complotten’ gelooft: diezelfde krant onderstreepte vorig jaar dat ‘complotdenkers’ (vaak) gelijk hebben, nota bene in een artikel over misstanden op het Ministerie van Veiligheid en Justitie! Dat wordt een hele klus voor de advocaten van De Volkskrant voor de voorzieningenrechter en de Raad voor de Journalistiek! Iedereen kan het vast in de agenda zetten: 3 februari in de middag: Micha tegen De Volkskrant bij de Raad voor de Journalistiek. Be there!

4 Replies to “DE VOLKSKRANT: ‘GEEF COMPLOTDENKERS MAAR EENS ONGELIJK!’”

  1. KONING VAN HET GEKKENHUIS’ klopt aardig als ik zo de bezoekers bekijk van de afgelopen Jaren, waarbij bij andere personen zoals Dankbaar nog weleens de boot afhield bij sterke verhaaltjes of dit zelfs ging checken.

    De onderzoeksjournalist Kat had met zulke mensen geen probleem en ging met de sterke verhaaltjes aan de loop. Alles voor de roem, racune en kijkcijfertjes

    En ik neem aan dat ze eveneens Maud Oorftwijntjes in het buitenland hebben, waar vervolgens weer een organisatie zoals de belgische pedojager aangekoppeld is.

Geef een reactie