DE VOLKSKRANT ZOU DEZE ADEMBENEMENDE VIDEO EENS MOETEN ZIEN VOORDAT ZE PROJECT VERITAS DEMONISEREN A LA MICHA KAT

EXTRA OP NIBURU.CO: ‘DE MSM ZIJN NU ZO IN DISKREDIET GEBRACHT EN VERNEDERD DAT ZE GEEN ANDERE UITWEG MEER HEBBEN DAN MOORD OP MENSEN ALS MICHA’

DE VOLKSRANT NOEMDE PROJECT VERITAS DAT DE LEUGENS EN DE COLLABORATIE VAN DE MSM GENADELOOS BLOOTLEGT EEN ‘ULTRA-RECHTSE PROVOCATEURSCLUB’ EN ‘HULPTROEPEN VAN TRUMP’ * MAAR ZOALS ALTIJD WEIGERT DE KRANT OOK NU TE FEITEN TOT ZICH TE NEMEN * IN DEZE VIDEO ZEER VEEL PARALLELLEN TUSSEN JAMES O’KEEFE EN MICHA KAT * EEN CRUCIAAL VERSCHIL: MICHA HEEFT ALTIJD OVERAL ALLEEN VOOR GESTAAN EN WERD ZELFS OP CRUCIALE MOMENTEN VERRADEN DOOR ‘MEDESTANDERS’

2 Replies to “DE VOLKSKRANT ZOU DEZE ADEMBENEMENDE VIDEO EENS MOETEN ZIEN VOORDAT ZE PROJECT VERITAS DEMONISEREN A LA MICHA KAT”

  1. “EEN CRUCIAAL VERSCHIL: MICHA HEEFT ALTIJD OVERAL ALLEEN VOOR GESTAAN”

    Lulkoek.
    Je stond helemaal niet alleen, je werd jarenlang grif betaald door Fam. Poot om hun campagne te voeren. En dat is dan meteen de grootste overeenkomst. Een machtige, rijke partij die makkelijk miljoenen kan vrijmaken voor het voeren van een desinformatiecampagne, met als enige doel tegenstanders in diskrediet te brengen door het genereren van zoveel mogelijk rook.

    Je was daar gewoon een onderdeeltje van en de interessante vraag is tot hoeverre ze je nog in je zak hebben. Jammer genoeg is de enige journalist die interesse in je toont niet van dusdanig kaliber dat ie dat verhaal eens een keertje uitspit en voor het voetlicht brengt. Hij komt ook niet verder dan steeds hetzelfde stukje, voor 90% ingegeven door persoonlijke rancune.

  2. Weet wel dat Baudet geheel nep is, hij moet neoliberale beleid van VVD voorzetten. Nu al 14 zetels in de fake peilingen van de Hond. Trump overigens ook net zo nep, voert zelfde neoliberale beleid uit, rijken nog rijker. Ook gewoon een Rothschild puppet die trump.

Geef een reactie