DE VOLKSKRANT ZWIJGT OVER PEDOFIELE OM-TOPMAN… MAAR MICHA IS WEL EEN ‘PARANOIDE GEK’ OMDAT HIJ DE ZAAK-DEMMINK ONDERZOEKT!

EXTRA: GAAT CHRIS KLOMP MET AL ZIJN ‘CONTACTEN BINNEN JUSTITIE’ DE NAAM ONTHULLEN VAN DE NIEUWE OM-PEDOFIEL? * DAT ZIJN SLACHTOFFER ‘ROND DE 16 JAAR WAS’ IS ZEKER EEN LEUGEN

OOK NRC HANDELSBLAD ZWIJGT OVER DE NIEUWE OM-PEDOFIEL -EEN ZAAK DIE EENS TE MEER BEWIJST DAT DE ZAAK-DEMMINK 100% REAL IS * MARCEL GELAUFF MELDT HET WEL, NATUURLIJK OMDAT ANDERS EENS TE MEER ZIJN BANDEN MET DE PEDO-NETWERKEN WORDEN ONDERSTREEPT * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE JUSTITIE-PEDOFIELEN EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING [via drsmkat@yahoo.com]

7 Replies to “DE VOLKSKRANT ZWIJGT OVER PEDOFIELE OM-TOPMAN… MAAR MICHA IS WEL EEN ‘PARANOIDE GEK’ OMDAT HIJ DE ZAAK-DEMMINK ONDERZOEKT!”

 1. Wat klinkt in domme oren leuker:

  Mevrouw, meneer: U hebt zich door levensgevaarlijke op u inspelende psychopaten zes slagen in de rondte in de luren laten leggen en uw ouders voor u en bent nu op weg naar uw eigen massagraf.

  Of:

  Mevrouw, meneer: U bent hoogst bijzondere fantastische genieën. Wij zouden echt niet weten wat wij zonder u zouden moeten beginnen. U bent zo speciaal. Voor u zou ik zo mijn SS kameraden en mijn ‘Fahneneid’ opgeven en met gevaar voor eigen leven toetreden tot het illegale verzet te Londen……of iets van die (totaal onzinnige) strekking.

 2. TOEVAL? OF IS HET ALVAST EEN WAARSCHUWENDE KNIPOOG VAN HET OM NAAR KAT?

  Een 50-jarige man uit het Brabantse Dublian is door de rechtbank Amsterdam veroordeeld tot een werkstraf van 240 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van 4 maanden voor het stalkend pediciferen van de advocaten Theo Hiddema, Nico Meijering, Renate Honig en Gerard Spong.” BRON

 3. Gezwinde spoed is dus geboden, maar het stompzinnige/tot botte stompzinnigheid gemanipuleerde volk zit aangevoerd door (echt totaal krankzinnige) figuren met de ‘mindset’ van Luns, Docters van Leeuwen, Gonsalves, Van der Wiel, Den Uyl e.d., die steevast -je kunt er de klok op gelijkzetten- de lachebekjes op hun hand weten te krijgen, met een verstandig ogend en doodkalm gezicht de tak af te zagen waarop het zelf zit.

 4. De niet “pedofiele” psychopaten bij o.a. het OM, geruggesteund (meestal onbewust, maar soit) door meteen in de cognitieve dissonantie schietende enge collaborateurs/hypotheek afbetalers, zijn veel erger en nog lastiger te betrappen……

  Of je via de psychopaten van Demmink kaliber deze zieke cultuur kunt opbreken en afvoeren, vind ik erg twijfelachtig en het duurt ook te lang. INMIDDELS IS GEZWINDE SPOED ECHT GEBODEN.

Geef een reactie