DE VRAAG IS NATUURLIJK: WAT IS MARK RUTTE DAN WEL?

‘NIET-HOMO-VERKLARINGEN’ WORDEN ALLEEN GEGEVEN DOOR HOMOFIELEN, ZIE HET GEVAL-FRISO * WAAROM ZEGT MARK RUTTE NIET WAT HIJ DAN WEL IS? * ALS HIJ HETERO ZOU ZIJN, WAT BELET HEM DAN DAT TE ZEGGEN? * CONCLUSIE: MARK RUTTE LIEGT ALTIJD, OOK NU WEER

I didn’t have sex with that woman. Politici liegen so wie so al altijd, maar als het over hun persoonlijk leven gaat geldt deze stelling nog eens extra en als er seks/relaties in het spel zijn geldt het drievoudig. Los van alle feitelijke aanwijzingen dat Rutte homo is en die we hier op deze site en op KLOL in de afgelopen jaren uitgebreid hebben besproken is deze expliciete ontkenning niets meer en niets minder dan een volledig ‘uit de kast komen’. Want waarom zegt Rutte niet gewoon wat hij wel is? [backgrounds] Daar is maar een reden voor: dat moet geheim blijven. Rutte herhaalde zondag wat hij ook al eerder zei: dat er wel ‘vriendinnen’ zijn geweest. Maar wanneer dan? En waarom is er nooit iemand met naam bekend geworden? Het klopt gewoon niet. Er waren geen ‘vriendinnen’. In Leiden tijdens zijn studententijd ging het al rond: Mark Rutte houdt niet van kutten. Eerder hebben we reeds aangetoond dat Mark Rutte door Joris Demmink persoonlijk op de troon is gehesen. Zo’n expliciete niet-homo-verklaring is volslagen krankzinnig en zeer alarmerend. Zeg dan gewoon wat je wel bent. Het is een directe replica van de niet-homo-verklaring van prins Friso uit 2001. Met een verschil: Friso liet daaraan toevoegen dat hij ‘hetero-seksueel’ is.

Eén reactie op “DE VRAAG IS NATUURLIJK: WAT IS MARK RUTTE DAN WEL?”

  1. Er was toch nóg een prins die tegen een kappersblaadje procedeerde omdat zij suggereerden dat hij ho is? Het blaadje kreeg ongelijk bij de rechter hoewel ze wel gelijk hadden. Als ik mijn memoires schrijf, kan ik “Eindhoven” niet overslaan denk ik.

Geef een reactie